Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Eylül 2021 13:06

Doctor Who'nun yıldızı Tanya Fear ortadan kayboldu! 4 gündür haber yok

Yabancı diziler arasında oldukça popüler olan Doctor Who'nun oyuncusu Tanya Fear'dan 4 gündür haber alınamıyor, yıldız oyuncu Los Angeles'ta ortadan kayboldu.

Doctor Who'nun yıldızı Tanya Fear ortadan kayboldu! 4 gündür haber yok
doctor who,,tanya fear,

Yabancı yapımlar arasında en çok izlenen dizilerden biri olan Doctor Who'nun yıldızı Tanya Fear, birkaç aydır yaşadığı Los Angeles'ta kayıplara karıştı. 4 gündür haber alınamayan yıldız oyuncunun ailesi ve yakınları Fear'ı bulmak için her yolu denese de başarılı olamadı ve polise başvurdu. En son 9 Eylül'de görülen Fear'a o günden bu yana kimse ulaşamadı.

Yıldız oyuncunun menajeri Alex Cole, kayıp iddiasını doğruladı ve ''En son sekiz gün önce iş hakkında konuştuk, o zaman iyiydi'' dedi. Fear'ın kayıp olmasına oldukça şaşkın olduğunu dile getiren menajeri,  Fear'ın bir süredir Hollywood'da yaşadığını belirterek "Son birkaç aydır stand up gösterileri üzerinde çalışıyordu. Onun için işler iyi gidiyordu" dedi.

Fear'ın arkadaşları da sosyal medya üzerinden genç oyuncu için  #FindTanyaFear (Tanya Fear'ı bulun) etiketiyle çağrıda bulundu. Yazar Bolu Babalola da sosyal medya hesabı Twitter'dan bir paylaşım yaparak "Arkadaşım Tanya, Los Angeles Hollywood'da kayboldu. O 9 Eylül 2021'den bu yana kayıp" yazarak arama çalışmalarına destek verdi.

Öte yandan Tanya Fear, Doctor Who adlı dizide Dr: Jade McIntyre rolünü oynuyordu. Ayrıca Spotless, A Moving Image ve Kick Ass 2 de rol aldığı yapımlar arasındaydı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...