Tgrt Haber
14 Kasım 2021 11:40

Dwayne Johnson antrenman yaparken neden su şişesine idrarını yaptığını açıkladı

Ünlü eski güreşçi ve oyuncu Dwayne Johnson, yıllardır hayranlarının merak ettiği antrenman yaparken neden 'su şişelerine idrarını yaptığını' açıkladı.

Dwayne Johnson antrenman yaparken neden su şişesine idrarını yaptığını açıkladı
Dwayne Johnson,Spor,Antrenman,Aktör,Film,Şişe

ABD’li aktör ve eski profesyonel güreşçi “The Rock”  lakabıyla hafızalara kendini kazıyan Dwayne Jonhson antreman yaparken neden su şişelerine idrarını yaptığını açıkladı.  Jonhson, hayranlarını hayretler içerisinde bırakan bu davranışını 2017’de sosyal medya platformu İnstagram’da yaptığı paylaşımda bahşetmişti. Uzun süredir de bu konuya dair hiçbir şey konuşmayan Jonhson, sessizliğini bozdu.

"SICAK, TERLİ VE KİRLİLER"

Gün içinde-spor sırasında sürekli su içtiğini ve bununla birlikte çok fazla tuvaletinin geldiğini belirten Johnson, “Genelde çalıştığım spor salonlarında tuvalet bulunmuyor çünkü oralar demir cenneti. Sıcak, terli ve kirliler” ifadelerini kullandı.

Dwayne Johnson antrenman yaparken neden su şişesine idrarını yaptığını açıkladı

Aktör ara sıra diyetini bozarak verdiği ziyafetlerden de şu şekilde bahsetti:

Gerçekten ziyafet çektiğim günler oluyor. Sadece Instagram'a koymak için yapmıyorum. Oburluk kelimesine yeni bir anlam katıyorum. Hafta boyunca antrenman ve diyet açısından fazlasıyla disiplinli davranıyorum ve pazar olunca şehre gitme vakti geliyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...