Tgrt Haber
11 Nisan 2016 15:56

Ebru Gündeş'in blinmeyen kız kardeşi ortaya çıktı

"Söylemezsem Olmaz" programında Ebru Gündeş'in otuzlu yaşlarda kimsenin bilmediği bir kız kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Ebru Gündeş'in blinmeyen kız kardeşi ortaya çıktı
ebru gündeş, sanatçı, kardeşi,

Ebru Gündeş, geçtiğimiz günlerde babası Remzi Gündeş'in aynı zamanda ev olarak da kullandığı ve sahibi öldüğü için mirasçıları tarafından satışa çıkarılan dükkanını satın almıştı.
30'LU YAŞLARDA KARDEŞİ VAR
20 senedir antika dükkânında yaşayan Remzi Gündeş'in,  Ebru Gündeş'in annesiyle evliliğinden sonra bir evlilik daha gerçekleştirdiği ve bu evlilikten otuzlu yaşlarda bir kızının daha olduğu öğrenildi.
HİÇ GÖRÜŞMÜYOR
Kimselerin bilmediği  Ebru Gündeş'in kız kardeşinin fotoğrafıysa "Söylemezsem Olmaz " programında ortaya çıktı.  Ebru Gündeş'in kardeşi Aslıhan'la hiç görüşmediği öğrenilirken, Aslıhan Gündeş'in 2 yıl önce  Ebru Gündeş'in konserine gittiği attığı şu Tweet'le ortaya çıktı.

BABASINA 5 BİN LİRA YARDIM EDİYOR
"Ben kızıma bir şey yapamadım, kızım bana yardımda bulundu" diyen baba Remzi Gündeş'in kızı  Ebru Gündeş'ten her ay 5 bin TL para yardımı aldığı da program yorumcuları tarafından dile getirildi.
Ebru Gündeş'in blinmeyen kız kardeşi ortaya çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...