Tgrt Haber
15 Nisan 2015 02:50

Ebru Şallı'dan Sinan Akçıl'a sert sözler

Yaklaşık 1.5 yıl süren ilişkilerini geçen ay yaptıkları yazılı açıklamayla bitiren Ebru Şallı ve Sinan Akçıl ayrılığın ardından geçen günlerde tekrar bir araya geldi.

Ebru Şallı'dan Sinan Akçıl'a sert sözler
Ebru Şallı,Sinan Akçıl,

Yaklaşık 1.5 yıl süren ilişkilerini geçen ay yaptıkları yazılı açıklamayla bitiren Ebru Şallı ve Sinan Akçıl ayrılığın ardından geçen günlerde tekrar bir araya gelmişti. İddialara göre bu yemekten barış kararı çıkmadı. Ebru Şallı yapılan ihaneti unutmadı. Ayrılık nedeni olarak Sinan Akçıl'ın Ebru Şallı'yı aldattığı iddiaları gündeme geldi. Sinan Akçıl'ın telefonunda başka bi kadınla olan yazışmalarını gören Ebru Şallı ilişkisini bitirmişti. Bu olayların arkasından mesajları yollayan o kadının şarkıcı ve oyuncu Ayşe Özdemir olduğunu iddia etmişti. Ayşe Özdemir ise bir açıklamada bu iddiaları yalanladı.

Bir restoranda yemek yiyen ikiliden Akçıl’ın, eski sevgilisi Şallı’yla barışmanın yollarını aradığı söylenmişti.

Bu buluşmayı doğrulayan Ebru Şallı, "Oturup yemek yedik ve sohbet ettik. Zaten arada görüşüyor ve konuşuyoruz. Sinan barışmak istiyor ama ben şu an için istemiyorum. Sinan’dan düşünmek için zaman istedim” açıklamasını yapmıştı. Fakat bu yemekten barış kararı çıkmadı. Ebru Şallı ihaneti kabul edemeyeceğini ve son noktayı koyduğunu belirtti. Bu kararın hemen arkasından Ebru Şallı , Sinan Akçıl'ı tüm sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...