Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Mart 2022 10:29 - Güncelleme : 01 Mart 2022 10:59

Paylaşımı merak konusu olmuştu! Ece Erken ‘Fayyem’in sırrını açıkladı

Avukat evi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun silahlı saldırıda hayatını kaybetmesinin ardından zor günler geçiren Ece Erken, geçtiğimiz günlerde paylaştığı Çeşme’deki limon ağaçları fotoğrafının ardından bu kez de bir kâğıda ‘Fayyem’ yazarak Instagram hesabında paylaştı. Fayyem’in hikâyesi merak konusu olurken ünlü sunucu, paylaşımın sırrını takipçileriyle paylaştı.

Paylaşımı merak konusu olmuştu! Ece Erken ‘Fayyem’in sırrını açıkladı

Geçtiğimiz ay Bakırköy’de, sahibi olduğu restoranda 7 kurşunla öldürülen Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde tüm şüpheliler yakalandı. Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken’in eşinin ölümü ülke gündeminde uzun süre yer edinirken Erken, eşinin ölümüyle hüzne boğuldu.

FAYYEM'İN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Çok fazla ilaç içtiği öne sürülen ve eşinin kıyafetlerini üzerinden çıkarmayan Erken, katil zanlılarının yakalanmasının ardından rahat nefes aldı. Çeşme’deki evine giderek bahçede bulunan yediverenler ve limon ağaçlarının fotoğraflarını paylaşan ünlü sunucu, bu kez de bir kapıda yazdığı ‘Fayyem’ kelimesini takipçileriyle paylaştı. Kelimenin anlamı ve hikayesi herkes tarafından merak konusu olurken Erken, takipçilerinin merakını giderecek açıklamayı da yine sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Paylaşımı merak konusu olmuştu! Ece Erken ‘Fayyem’in sırrını açıkladı

"ADINA FAYYEM DEDİM"

41 yaşındaki eşini toprağa veren Ece Erken, Fayyem kelimesinin, eşinin vefat etmiş babaannesinin ismi olduğunu söyledi. "Fayyem... Eşimin en sevdiği, bahsederken ağladığı babaannesinin adı. Bütün hislerimi kendim için, kendimi rahatlatmak için kâğıda döktüm ve adına Fayyem dedim. Eşimi büyüten, 20'li küsur yaşlara kadar aynı odada yattığı değerli babaannesini de saygıyla ve sevgiyle anıyorum.” Diyen Erken, ardından bir paylaşım daha yaptı.

Paylaşımı merak konusu olmuştu! Ece Erken ‘Fayyem’in sırrını açıkladı

"NEYSE Kİ ARTIK BİRLİKTELER"

Eşinin babaannesine kavuştuğunu belirten Erken, son paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Ve şu an Allah’ım Şafak’ımı en sevdiğiyle bir araya getirdi. Onun adına mutlu oldum. Şimdi ne mutludur tanıdığım Şafak. Çok özlüyordu babaannesini, kendisini büyüteni. En sevdiğiydi. Neyse ki artık birlikteler. Dualarım sizlerle. Hayırlı geceler."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...