Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Nisan 2022 12:18 - Güncelleme : 08 Nisan 2022 12:22

Ece Erken hesabı bloke görünce çılgına döndü: Bunun peşini bırakmayacağım

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesinin ardından zor günler geçiren Ece Erken, oğlunun doğum gününde yaşadığı olayla adeta çılgına döndü. Banka hesaplarının bloke edildiğini öğrenen Erken, “Şafak’ın ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış. Ben Ece Erken Mahmutyazıcıoğlu isem bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.

Ece Erken hesabı bloke görünce çılgına döndü: Bunun peşini bırakmayacağım

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz aylarda Bakırköy’de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı. Eşinin ölümü ile yıkılan Ece Erken zor günler geçirirken ailesi ile berabere vakit geçirmeye daha çok zaman ayırdı.

ECE ERKEN’İN HESABI BLOKE EDİLDİ

Eşinin ölümünden sonra zor günler geçiren ünlü sunucu Ece Erken’in hesabı bloke edildi. Instagram hesabından eşine olan özlemine dair paylaşımlar yapan Ece Erken, hesabının bloke edildiğini sosyal medyadan açıkladı.

Çileden çıkan ünlü sunucu, zehir zemberek sözler söyledi:

"Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden çünkü Şafak'a abi diyen, peşinde gezen, param yok bana Ö. Kuzu'dan borç alan diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış."

"ALLAH BİZE NE YAŞATTIYSAN YAŞATSIN SANA”

"Ben Ece Erken Mahmutyazıcıoğlu isem bu işin peşini bırakmayacağım. Kaçakçılık yapan, daha önce hapis yatan şerefsizle her türlü savaşacağım. B. Yakın'la ilişkinden, Küçükçekmece'de açtığın mekana kadar çıkartacağım. Şafak bizi görüyorsa sana aynen şerefsiz diyordur ve Allah bize ne yaşattıysan yaşatsın sana. Çocuklarından utanmayan şeref yoksunu."

“HAPİSLERDE ÇÜRÜYECEĞİN GÜNLERİ ALLAH NASİP ETSİN BANA”

“Kasti benim hesabıma yaptığın bu blokeyle birlikte senin namussuz yaşamını, hapislerde çürüyeceğin günleri Allah nasip etsin bana ve yaptığın dolandırıcılığı herkese ispat edeceğim.”

Ece Erken hesabı bloke görünce çılgına döndü: Bunun peşini bırakmayacağım

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...