Tgrt Haber
28 Nisan 2022 11:11 - Güncelleme : 28 Nisan 2022 11:21

Ece Erken miras kararının ardından ilk kez görüntülendi! Reddi mirasın perde arkası ortaya çıktı

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu silahlı saldırıda kaybeden Ece Erken, uzun süredir gündeme gelen miras konusunun ardından sosyal medya hesabından reddi miras yapacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından ilk kez görüntülenen Erken’in son hali dikkatlerden kaçmadı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: SABAH
Seren Serengil, reddi miras yaptığını duyuran Ece Erken'i bu konuda daha önce uyardığını söyledi.
Seren Serengil, reddi miras yaptığını duyuran Ece Erken'i bu konuda daha önce uyardığını söyledi.

Beşiktaş’ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy’deki restoranında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. 7 kurşunla öldürülen Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken ise, ölüm haberiyle adeta yıkılarak günlerce kendisine gelemedi. Ağır psikoloji ilaçları kullanan, eşinin kıyafetlerini üstünden çıkarmayan ve uzun süre açıklama yapmayan Erken, miras meselelerinin sık sık gündeme gelmesiyle suskunluğunu bozdu.

MİRAS KARARINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli’nin hamlelerinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü sunucu, reddi miras yaptığını duyurdu.  “Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla.” İfadeleriyle tartışmalı kararını duyuran Erken, bu kararının ardından ilk kez kameralara yansıdı.

Ece Erken miras kararının ardından ilk kez görüntülendi! Reddi mirasın perde arkası ortaya çıktı

ARKADAŞIYLA UZUN UZUN SOHBET ETTİ

Bir süredir içine kapanan ve sadece Instagram hesabı aracılığıyla sevenleriyle iletişime geçen Erken, gazetecilerin sorularını da cevapsız bıraktı. Dün İstinyePark AVM'de, yakın arkadaşıyla bir kafede uzun süre sohbet eden sunucu, daha sonra Markalar Sokağı'nda aracını beklediği sırada objektiflere yansıdı.

“DAHA FAZLA KONUŞMAK İSTEMİYORUM”

Bir süredir eşinin mirasıyla ilgili haberlerle gündeme gelen Ece Erken, basın mensuplarının bu yöndeki sorusu üzerine, "Arkadaşlar o konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Gerekli açıklamayı sosyal medya hesabımdan yaptım zaten" demekle yetindi.

Ece Erken miras kararının ardından ilk kez görüntülendi! Reddi mirasın perde arkası ortaya çıktı

Zayıflaması ve moralsiz hali dikkatlerden kaçmayan ünlü sunucu, aracının gelmesiyle birlikte gazetecilere, "Kolay gelsin" diyerek, aracına bindi ve AVM'den ayrıldı.

“BU İNSANLAR PARA PEŞİNE DÜŞECEKLER”

Seren Serengil, Ece Erken'in reddi miras yaptığını duyurmasının ardından yaptığı açıklamada, ünlü avukatın öldürüldüğü gün Erken'in evine giderek cenaze evinde "Sakın reddi miras yapma" dediğini itiraf etti.

Ece Erken miras kararının ardından ilk kez görüntülendi! Reddi mirasın perde arkası ortaya çıktı

Seren Serengil açıklamasında, "Ece eşi öldüğü gün alyansı istedi. Şafak'ın abisi kolundaki saati aldı. 3 milyon liralık saatmiş, o saat gitti. Sonra o gün telefon konuşmasına şahit oldum. Birileri Ece'ye ‘borcu var sen hemen reddi miras yap’ diyorlar. Ece'yi kenara çektim, ‘bu insanlar para peşine düşecekler ‘ diye uyardım. Ece bu mirastan faydalanmasın diye bir sürü şey yapıldı. Biri kapıyı alıyor, biri evi kiraya veriyor. Bunlarla uğraşmak istemedi Ece. Kendi kazandıkları olduğunu söyledi" dedi.

“ECE KENDİ PAYINI DA SİTEMİYOR”

Bircan Bali ise "Şafak abinin öldüğü günden 3 gün sonra, abisi öz abisi izinsiz bir şekilde tekneyi götürüyor. Bu konuda bir ihbar olacak. Marinada izinsiz duruyor. Benan Hanım'ın avukatı da sürekli Ece'nin avukatını arayıp biz kiralama yapıyoruz biz Ece'ye payını verelim. Ece payı da istemiyor" iddiasında bulundu.

Kaynak: SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...