Tgrt Haber
09 Nisan 2022 15:27 - Güncelleme : 10 Nisan 2022 15:39

Ece Erken 'saat' iddialarına isyan etti: Eşimden bana tek kuruş kalmadı

Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz aylarda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun saatlerini sattığı iddialarına ateş püskürdü. Eşinden kendisine maddi miras kalmadığını söyleyen Erken, "Tek saati vardı o da abisinde. Bende sadece 2-3 tane tespihi var" dedi.

Eşinden kendisine tek kuruş kalmadığını söyleyen Ece Erken, 2 evinde tedbir kararı olduğunu da hatırlattı.
Eşinden kendisine tek kuruş kalmadığını söyleyen Ece Erken, 2 evinde tedbir kararı olduğunu da hatırlattı.

Beşiktaş Kulübü eki yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun silahlı saldırı sonucu öldürülmesinin ardından uzun süre toparlanamayan Ece Erken, eşinin saatlerini sattığı iddialarına ateş püskürdü. 12 saatten 15 milyon lira gelir elde ettiği öne sürülen ünlü sunucu, eşinden kendisine maddi miras kalmadığını söyledi.

Ece Erken’in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak’ta sahibi olduğu balıkçı restoranında silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. 7 aylık eşini genç yaşta kaybeden Erken uzun süre ağır psikolojik ilaçlar kullanıp eşinin kıyafetlerini üzerinden çıkarmazken hakkında ortaya atılan iddialar, ünlü sunucuyu fena kızdırdı.

HESABININ BLOKE OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Eşinin ölümünün ardından yeni yeni toparlanan ve dışarı çıkmaya başlayan Erken, sosyal medya hesabında, banka hesabının bloke olduğunu gösteren bir fotoğraf paylaşarak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne sebebiyet veren kişi tarafından hesabına bloke konulduğunu söyledi.

Erken paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden çünkü Şafak'a abi diyen, peşinde gezen, param yok bana Ö. Kuzu'dan borç alan diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış"

"TEK SAATİ VARDI O DA ABİSİNDE"

Hakkında çıkan, eşinin 12 adet değerli saatini ikinci el alım satımı yapan bir yere vererek 15 milyon lira gelir elde ettiği iddialarının da aslı olmadığını belirten ünlü sunucu, bu iddiaya da sosyal medya hesabından cevap verdi. Yasal yollara başvuracağını belirten Erken, bloke konulduğu için eksi hesapta görülen 22 milyon TL'lik bakiyesinin görüntüsünü paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Bu haberi kim yatıysa, eşimden tek kuruş aldığımı kim söylüyorsa adli makamlara hesap verecek. Eşimden tek kuruş kalmadığı gibi şu an hesabım bloke. Çocukluğumdan beri çalışıyorum, 2 evimde tedbir var. Tek saati vardı o da abisinde. Bende 2-3 tespihi kaldı onu da istediler vermedim"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...