Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ocak 2019 13:32

Ece Erken’den Arda Kural açıklaması

Sunucu Ece Erken, yeniden sağlık sorunlarıyla boğuştuğu iddia edilen oyuncu arkadaşı Arda Kural hakkında açıklamada bulundu.

Ece Erken’den Arda Kural açıklaması
ece erken,

Geride bıraktığımız gün şarkıcı Onur Akay, oyuncu Arda Kural hakkında üzücü bir haber paylaşmış, psikonevroz teşhisi konulan Kural’ın rahatsızlığının yeniden nüksettiğini duyurmuştu. Konuyla ilgili olarak pek çok haber yapılırken sunucu Ece Erken bir dönem aynı projede rol aldığı oyuncu arkadaşı Arda Kural hakkında açıklamada bulundu ve Kural’ın sağlığının yerinde olduğunu açıkladı. İşte Ece Erken’in o sözleri:

“Lise defterinden bu fotoğraf, yıl 2003(16 yıl geçmiş)… Arda yine kötüleşmiş diye haberler çıktı, ulaşamadım kendisine, eğer haberler doğruysa acil şifalar dilerim (bütün gazete ve internet sitelerinde bu haber çıkmıştı ama arkadaşları şimdi iyi olduğunu yazdılar)”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...