Tgrt Haber
20 May 2022 14:41 - Güncelleme : 20 May 2022 14:47

Ece Erken’den 23 milyon liralık borç açıklaması: Şafak Mahmutyazıcıoğlu kara para mı akladı? Yazışmalar var elimde

Beşiktaş’ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında kendi restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Gayrimenkul satışı nedeniyle 65 bin lira alacak verecek meselesi sebebiyle öldürüldüğü iddia edilen Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi ünlü sunucu Ece Erken cinayete ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

Ece Erken’den 23 milyon liralık borç açıklaması: Şafak Mahmutyazıcıoğlu kara para mı akladı? Yazışmalar var elimde
ece erken,kara para,cinayet

Bakırköy’deki kendi restoranında, 27 Ocak tarihinde uğradığı silahlı saldırıda 7 kurşunla öldürülen Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin Ece Erken’den önemli açıklamalar geldi. Eşinin ölümünün ardından bir süre yemek yemediği, ağır psikolojik ilaçlar kullandığı ve uzun süre eşinin kıyafetlerini üstünden çıkarmadığı söylenen ünlü sunucu, canlı yayında eşi hakkında önemli detaylar verdi.

"ÖZÜR DİLEYECEK YOKSA VURACAĞIZ"

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Bakırköy'de ortağı olduğu balık restoranında öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan 61 sayfalık iddianamede, Kadir Yasak, Seccad Yeşil ve Serkan Dakman hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları istenirken, Sanıklar Ali Yasak ve Abdulkadir Kara hakkında da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve 12 yıl 6'şar aya kadar hapisle cezalandırılmaları istendi.

Ece Erken’den 23 milyon liralık borç açıklaması: Şafak Mahmutyazıcıoğlu kara para mı akladı? Yazışmalar var elimde

İddianamenin basına sızdırılmasının ardından Gökhan Karakan'a ait cep telefonu incelemesinde, Kerem Öztürk ile Seccad Yeşil'in WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı. Yeşil’in Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na mesaj atarak küfürlü konuştuğu mesajlarda “Paramızı verin siz burada hayırdır, Fazlasıyla alacağız diyorlar, Şimdi makinem olsa hepsine sıkardım, Şimdi Kadir abi aradı. 'O Şafak gelecek senden özür dileyecek, yoksa vuracağız’ dediler” şeklinde mesaj attığı da kaydedildi.

"ŞAFAK'A KİM ÖZÜR DİLETECEKTİ?"

İddianamede daire satış fiyatı ile ilgili olarak sanıklardan Kerem Öztürk'ün Suphi Malgaz'ı aradığı ifade edilerek şunlar aktarıldı: "Suphi Malgaz'ın ilk başta inkar ettiği ancak daha sonra Gökhan Karakan'ın 'bizim aradaki 170 bin liradan haberimiz yok, alıcı yanımızda ondan öğrendik ama bu parayı bize ödemen gerekiyor' dediği ve Gökhan Karakan'ın bu konuya müdahil olmasının nedeni olarak Kerem Öztürk'ün kendisine 450 bin lira borcu olması ve Ohannes Çatak'ın kendisinin Kapalıçarşı’dan arkadaşı olmasını öne sürdüğü anlaşılmıştır.”

Ece Erken’den 23 milyon liralık borç açıklaması: Şafak Mahmutyazıcıoğlu kara para mı akladı? Yazışmalar var elimde

Ünlü sunucu Ece Erken, instagram hesabından bir paylaşım yapmıştı. İddianamedeki ayrıntılara büyük tepki gösteren Erken paylaşımında "Şafak özür dileyecek diyor ya abi kim? Şafak'a kim özür diletecekti?" ifadelerini kullandı.

"23 MİLYON BORCU İÇİN BANA HACİZ YOLLADILAR"

Ünlü sunucu Ece Erken bir canlı yayına katılarak yeni açıklamalarda bulundu. "Benim kocam yanlış yaptıysa onu da bilmek istiyorum.” Diyen Erken şöyle konuştu:

“Ne yaptı kara para mı akladı? 23 milyon borcu için bana haciz yolladılar.

Yollayan kişi 15 Ocak'ta eşimden 15 bin dolar borç almış!

Kredi kartından çektirmiş.

Kumarda kaybetmiş. 23 milyon lira alacağı olan bir kişi, 15 bin dolar borç ister mi?"

Yazışmalar var elimde..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...