Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Nisan 2016 18:31

Ece Erken'den Emine Erdoğan'lı paylaşım

Bugün gerçekleşen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 13. İslam Zirvesi'ne katılan ünlü sunucu Ece Erken, Emine Erdoğan'la fotoğraf çektirdi.

Ece Erken'den Emine Erdoğan'lı paylaşım
ece erken, emine erdoğan,

Fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Erken, binlerce yorum ve beğeni aldı. Çoğu takipçisi paylaşımın altına "Helal olsun Ece Erken" yorumları bırakırken, Erken'i eleştirenler de oldu. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 13. İslam Zirvesi kapsamında Kanserle Mücadelede Hanımefendilerin Liderliği Özel Oturumu''na katılan Ece Erken, Cumhurbaşkanı'nın eşi Emine Erdoğan'la fotoğraf çektirdi. Sosyal medyadan fotoğrafı "Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi" hitabı ile paylaşan Erken'e takipçileri binlerce yorum bıraktı.

Yaklaşık on bin kişi tarafından beğenilen fotoğrafta Erken'e takipçileri "Helal olsun Ece Erken", "Süpersin" gibi yorumlar yaptı. Eleştirilerin de yer aldığı yorumlara Ece Erken cevap vermedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...