Tgrt Haber
25 Nisan 2022 15:05 - Güncelleme : 25 Nisan 2022 15:10

Ece Erken’den miras dedikodularına son nokta! Sosyal medyadan duyurdu: Daha fazla istemiyorum…

Beşiktaş’ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kendi restoranında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesinin ardından yeni yeni toparlanmaya başlayan ünlü sunucu Ece Erken, miras iddialarına son noktayı koydu. Sosyal medya hesabından kararını paylaşan Erken, “Bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum.” Diyerek reddi miras yaptığını duyurdu.

Ece Erken sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eşinin mirasını reddettiğini duyurdu.
Ece Erken sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eşinin mirasını reddettiğini duyurdu.

Geçtiğimiz ocak ayında eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken, acısını henüz atlatamadan miras iddialarıyla gündeme geldi. Eşinin vefatının ardından zor günler yaşayan, ağır ilaçlar kullanan ve eşinin kıyafetlerini bir süre üstünden çıkarmayan ünlü sunucu, gündeme gelen miras iddialarıyla adeta sinir küpüne döndü.

"DAHA FAZLA YAN YANA GELMESİNİ İSTEMİYORUM"

Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli’nin Erken’den habersiz şekilde bir villayı kiraya verdiği dedikodularının ardından miras kararını sosyal medya hesabından paylaşan sunucu Ece Erken, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum.” Dedi.

Ece Erken’den miras dedikodularına son nokta! Sosyal medyadan duyurdu: Daha fazla istemiyorum…

Eşi ile gönülden bağlı olduğunu vurgulayan Erken, reddi miras kararını şu ifadelerle duyurdu:

“Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla"

HESABINA BLOKE GELDİ

Ece Erken geçtiğimiz günlerde oğlu ile birlikte çıktığı tatilde hesabına bloke konduğunu duyurmuş, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanmıştı:

 "Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden çünkü Şafak'a ‘abi' diyen, peşinde gezen 'param yok bana borç al' diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...