Tgrt Haber
19 Mart 2022 23:17 - Güncelleme : 20 Mart 2022 00:25

Eşini kaybeden Ece Erken'den sevenlerini üzen karar

Yaklaşık 2 ay önce eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı sonucu kaybeden ünlü sunucu Ece Erken, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı. Oğlu ve annesiyle beraber alışverişe çıkan Erken, hayatıyla ilgili aldığı yeni kararı açıkladı.

Ünlü sunucu Ece Erken ekranlara dönmeyi düşünmediğini söyledi.
Ünlü sunucu Ece Erken ekranlara dönmeyi düşünmediğini söyledi.

Avukat ve Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden olan eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu öldürülmesinden sonra zor günler geçiren ünlü sunucu Ece Erken, günler sonra objektiflere yansıdı.

Eşinin ölümüyle adeta kendi kabuğuna çekilen Ece Erken, oğlu Eymen ve annesi Nurhan Sepici ile beraber görüntülendi. Bitkin bir halde olduğu dikkat çeken Erken, aracının getirilmesini beklerken gazetecilerin sorularına cevap verdi.

"EKRANA DÖNME GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK"

Muhabirlerin "Yeniden ekranlara dönmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuyla karşılaşan Erken, sevenlerini üzecek bir mesaj verdi. Dinlenmeye ihtiyacı olduğunu belirten Erken, "Şu an öyle bir düşüncem yok" ifadelerini kullandı.

Muhabirlere teşekkür eden ünlü sunucu, oğlu ve annesiyle beraber evinin yolunu tuttu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...