Tgrt Haber
27 Ocak 2022 10:28

Ece Erken'e ulaşılamıyor Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerini Bircan Bali anlattı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy'de bulunan bir balıkçıda silahlı saldırıya uğramasının ardından hayatını kaybetti. Acı haberin ardından Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken'e arkadaşı Bircan Bali ulaşamadığını söyledi. Polis, faillerden 2'sini yakaladı.

Ece Erken'e ulaşılamıyor Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerini Bircan Bali anlattı
ece erken,şafak mahmutyazıcıoğlu,saldırı

Geçtiğimiz yaz evlenen Ece Erken ile evlenen, eski Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece saatlerinde Yeşilköy'de bir balıkçıda silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından yerde kanlar içinde kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, kurşunların isabet ettiği şoförü de yaralandı. Olayın ardından saldırganlar kaçarken polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaptı ve ikili özel bir hastaneye kaldırıldı. Şoförün sağlık durumu iyiyken Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise hayatını kaybetti.

Ece Erken'e ulaşılamıyor Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerini Bircan Bali anlattı

ECE ERKEN'E ULAŞILAMIYOR

Uzun yıllar özel bir televizyon kanalında Ece Erken ile program sunan Bircan Bali, acı olayı anlattı ve Erken'e ulaşamadığını söyledi. Canlı yayında gözyaşlarını tutamayan Bali, olayı şu sözlerle anlattı:

"Kıymetli abim, vücuduna 7 kurşun isabet edecek şekilde vuruldu. Hastanede kan kaybından dolayı öldü. Ece'yle inanılmaz bir ilişkisi vardı. Önce şoföre sıkmışlar sonra Şafak abiye. Hastane olay yerine çok yakın. Saatlerdir Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor.''

Ece Erken'e ulaşılamıyor Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerini Bircan Bali anlattı

''BEN ONU ÇOK SEVİYORUM NASIL DAYANACAĞIM''

Bircan Bali, ardından ise Ece Erken'in annesiyle konuştuğunu Erken'in annesine ''Nasıl dayanacağım'' diyerek üzüntüsünü anlattığını şu sözlerle ifade etti:

"Ece'nin annesiyle konuştum. 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' demiş. Eymen'in odasında ağlayarak uyuyakalmış. 'Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum' demiş. Eymen de biz yarın Bodrum'a gideceğiz Şafak abiyle demiş. Çocuk daha bilmiyor tabii."

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN SON SÖZLERİ: LÜTFEN BENİ KURTARIN

Bircan Bali, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerinin ise ''Lütfen beni kurtarın'' olduğunu söyledi. Seren Serengil ise canlı yayında Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na hain bir saldırı düzenlendiğini şu sözlerle ifade etti:

"Şok içindeyiz şaşkınız, insanın sevdiğinden ayrılması çok zor. Kelimelerle ifade edemiyorum, zorlanıyorum. Hain bir saldırıyla hayattan koparılmasına çok üzgünüz. Alçakça, kendi mekanında kurşunlar üzerine boşaltıldı. Şafak kızlarıyla uyusun diye Ece başka odada yatardı. Dün konuştuğumuzda kızlarını Bodrum'a getirecekti. Evlendiği gün 'artık ölsem de gam yemem' demişti. Hiç kulağımdan gitmeyecek. Mekanı cennet olsun, ailesine ve çocuklarına, eşine sabır diliyorum.''

Ece Erken'e ulaşılamıyor Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerini Bircan Bali anlattı

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN BEL ALTINA 7 KURŞUN

TGRT Haber'de Cem Küçük, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na düzenlenen silahlı saldırıyı anlattı:

''Saat 00:25 sularında Şafak Mahmutyazıcıoğlu restorandan çıkacakken yanına 2 kişi geliyor. Mahmutyazıcıoğlu bu kişileri tanıdığını söylüyor. 4-5 dakika konuştuktan sonra yanlarına bir kişi daha geliyor ve Mahmutyazıcıoğlu'nun şoförünün ayağına ateş ediyor. Daha sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bel altına 7 kurşun atılmış. Bel üstünde veya kafasında bir şey yok. Ama kan kaybından ve kurşunlardan biri de damarını yırtığı için hayatını kaybetmiş.''

6 KİŞİDEN 2'Sİ YAKALANDI

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde “şüpheli” sıfatıyla aranan 6 failden 2’sinin yakalandığı öğrenildi. Cinayete ilişkin yürütülen çalışmaları İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri devralmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...