Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 May 2022 14:54 - Güncelleme : 18 May 2022 15:11

Ece Erken’in acısı dinmiyor: Eşimin ölümünü izlemişler! Sağlık çalışanları müdahale ederken…

Ünlü sunucu Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun acısını hala içinde yaşıyor. Cenazenin ardından uzun süre toparlanamayan ünlü sunucu, telefonla bağlandığı bir canlı yayın programında, katillere kin kustu. İçinin rahat olmadığını söyleyen Erken “İdam edilmelerini görmek isterdim.” Dedi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: SABAH
Ece Erken’in acısı dinmiyor: Eşimin ölümünü izlemişler! Sağlık çalışanları müdahale ederken…
ece erken

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi, Beşiktaş’ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakrköy’deki kendi restoranında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Magazin camiasında şok etkisi yapan olayın ardından Ece Erken uzun süre kendine gelemedi. Sürekli ağlayan, ağır psikoloji ilaçları kullanan ve eşinin kıyafetlerini üzerinden çıkarmayan Erken, katil zanlılarının yakalanmasıyla toparlanma sürecine girdi.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VE HAPİS

7 kurşunla öldürülen Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan 61 sayfalık iddianamede, Kadir Yasak, Seccad Yeşil ve Serkan Dakman hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıl altışar aya kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları istenirken sanıklar Ali Yasak ve Abdulkadir Kara hakkında da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve 12 yıl altışar aya kadar hapis istendi.

‘DREJ ALİ SÖZ SAHİBİ OLMAYA ÇALIŞIYOR’

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) eski yöneticilerinden ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamenin ayrıntıları ise hayrete düşürdü. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede sanıklardan Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın Bakırköy ve çevresinde "Drej Ali" lakaplı öz amcası olan Ali Yasak'ın yıllardır kamuoyunda bilinen korkutucu gücünü kullanarak bölgede söz sahibi olmaya çalıştığı belirtildi.

Ece Erken’in acısı dinmiyor: Eşimin ölümünü izlemişler! Sağlık çalışanları müdahale ederken…

“ŞAFAK ÖZÜR DİLEYECEK, YOKSA VURACAĞIZ”

İddianamede Gökhan Karakan'a ait cep telefonu incelemesinde, Kerem Öztürk ile whatsApp yazışmalarında, Seccad Yeşil'in Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na mesaj atarak küfürlü konuştuğu tespit edildi. Mesajlarda “Paramızı verin siz burada hayırdır, Fazlasıyla alacağız diyorlar, '”Şimdi makinem olsa hepsine sıkardım, Şimdi Kadir abi aradı. 'O Şafak gelecek senden özür dileyecek, yoksa vuracağız’ dediler” şeklinde mesaj attığı da kaydedildi.

“170 BİN LİRADAN HABERİMİZ YOK AMA…”

İddianamede daire satış fiyatı ile ilgili olarak sanıklardan Kerem Öztürk'ün Suphi Malgaz'ı aradığı ifade edilerek şunlar aktarıldı: "Suphi Malgaz'ın ilk başta inkar ettiği ancak daha sonra Gökhan Karakan'ın 'bizim aradaki 170 bin liradan haberimiz yok, alıcı yanımızda ondan öğrendik ama bu parayı bize ödemen gerekiyor' dediği ve Gökhan Karakan'ın bu konuya müdahil olmasının nedeni olarak Kerem Öztürk'ün kendisine 450 bin lira borcu olması ve Ohannes Çatak'ın kendisinin Kapalıçarşı’dan arkadaşı olmasını öne sürdüğü anlaşılmıştır.

Ece Erken’in acısı dinmiyor: Eşimin ölümünü izlemişler! Sağlık çalışanları müdahale ederken…

Sanıklar Gökhan Ataş, İbrahim Çadırcı, İrfan Engin, Mehmet Altun, Ahmet Yalçın, Buğra Hançer, Mehmet Sedat Sade ve Rasim Türker Kaplan hakkında 'Suçluyu kayırma' suçundan 6'şar aydan 5'er yıla kadar, sanık Batuhan Aldatmaz hakkında ise 'Suçluyu kayırma' ve 'Suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme' suçlarından 1 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

“ŞAFAK’A KİM ÖZÜR DİLETECEKTİ?”

Ünlü sunucu Ece Erken, instagram hesabından bir paylaşım yapmıştı. İddianamedeki ayrıntılara büyük tepki gösteren Erken paylaşımında "Şafak özür dileyecek diyor ya abi kim? Şafak'a kim özür diletecekti?" ifadelerini kullandı.

Katıldığı canlı yayın programında da çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü sunucu şu ifadeleri kullandı:

“İçim tabii ki rahat değil. İdam edilmelerini görmek isterdim.

Eşimin öldürülüşünü izledim.

Şafak'ı görüyorlar sonra silah almaya gidiyorlar.

AVM'de silah alışverişi yapıyorlar. Vurduktan sonra sağlık ekibinin müdahalesini izliyorlar sonra gidiyorlar.

Serkan Dakman yakalanmadı, Bulgaristan'da olabilirmiş"

Kaynak: SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...