Tgrt Haber
11 Ağustos 2021 09:05

EDHO oyuncusu Sabina Toziya hastalığa yenildi Oktay Kaynarca böyle duyurdu

ATV'nin uzun soluklu dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hayriye Ana karakterine hayat veren Sabina Toziya hayatını kaybetti.

EDHO oyuncusu Sabina Toziya hastalığa yenildi Oktay Kaynarca böyle duyurdu
sabina toziya,eşkıya dünyaya hükümdar olmaz,edho,oktay kaynarca

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hayriye Ana karakterini canlandıran Sabina Toziya, beyninde tümör tespit edilmesinin ardından diziden ayrılmıştı. Toziya, geçtiğimiz yılbaşında Makedonya'ya gitmiş İstanbul'a dönerken rahatsızlanmasının ardından acil olarak ameliyata alınmıştı. Aylardır hastalıkla mücadele edilen Toziya, 75 yaşında hayatını kaybetti.

EDHO oyuncusu Sabina Toziya hastalığa yenildi Oktay Kaynarca böyle duyurdu

EDHO'nun başrolü Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından acı haberi şu sözlerle duyurdu:

''Sınanıyormuyum bilmiyorum ama bir bildiği var sanırım Yaradanın.. Tarif etmem imkansız, sadece kocaman bir boşluk kocaman bir hiçlik boğazım düğüm düğüm Uğurlar olsun canımın içi nurlar içinde uyu..."

SABİNA TOZİYA KİMDİR?

Sabina Toziya, Üsküp, Makedonya doğumlu oyuncu. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Afife Hatun ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hayriye Çakırbeyli karakterini canlandırmıştır. 2021 yılında beynindeki tümör nedeniyle kısmi felç geçirmesinden dolayı diziden ayrılmıştır. 11 Ağustos 2021 tarihinde beynindeki tümörden kısmi felç geçirmesi nedeniyle hayatını kaybetmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...