Tgrt Haber
24 Ekim 2018 13:45

EDHO'da flaş ayrılık! İki isim birden...

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 112'nci bölümü, iki vedaya sahne oldu.

EDHO'da flaş ayrılık! İki isim birden...
edho,eşkiya dünyaya hükümdar olmaz,oktay kaynarca

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 23 Ekim Salı akşamı ekrana gelen 112'nci bölümünde; 'Ateş', 'Fikret’in yanına gelir. Fikret, 'Davut’un nasıl öldürüldüğünü anlatır ve ardından arabasının arkasında gördüğü demiri sorduğunda Ateş, Fikret’i bıçaklayarak öldürür. Ateş, geride hiç bir iz kalmaması için kamera kayıtlarını da ele geçirir. Hızır, yeni düşmanı 'Muzi'yi tuzağa düşürerek rehin alır. Muzi'yi sorgulayan Hızır, aralarındaki haini açıklaması halinde kendisini öldürmeyeceğini söyler. Muzi tam haini söyleyeceği sırada Ateş tarafından uzun namlulu silahla alnından vurularak öldürülür.

Oktay Kaynarca'nın başrolde yer aldığı dizide; Fikret rolünü canlandıran Atilla Şendil ve Muzi rolünü canlandıran Tunca Aydoğan, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a son bölümde veda etmiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...