Tgrt Haber
26 Haziran 2021 12:08

Elçin Sangu eski menajerine milyonlarca lira ödeyecek

Son olarak İyi Günde Kötü dizisinde rol alan fakat dizisinin ömrü kısa süren Elçin Sangu, şimdilerde milyonlarca liralık tazminat davasıyla gündemde.

Elçin Sangu eski menajerine milyonlarca lira ödeyecek
elçin sangu

Son zamanlarda televizyon ekranlarında yalnızca reklam filmlerinde sevenlerinin karşısına çıkan Elçin Sangu'nun eski menajeriyle başı belada. Sangu'nun eski menajeri, sözleşmeyi haksız yere feshettiği iddiasıyla 100 bin dolarlık para cezası ve  mahrum bırakılan kazançtan olan payının belirlenmesi için dava açtı. Davadaki bilirkişinin raporunda başarılı oyuncunun eski menajerine 3 milyon lira ödemesi kararı çıktı.

İstanbul 14. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Söz alan Elçin Sangu'nun avukatı ise bilirkişi raporuna karşı itirazda ve şikayette bulundu. Mahkeme itirazı değerlendirmek ve eksik hususları gidermek için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Elçin Sangu'nun eski menajeri Başay Okay, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti:

"Bu davanın asıl değeri yasal faizlerle birlikte 3,5 milyondan bile fazladır. Çünkü Elçin Sangu sözleşmemizi haksız feshetmenin yanı sıra, reklam sözleşmelerinden benim hakkım olan komisyonlarımı da vermemiş, başka bir menajere vermiştir. Bunu da herkes bilir bu sektörde. O kadar haklıyım ki. 6'ncı senedeyiz ve hala enerjimi düşürmeden mücadelemi sürdürüyorum. Bu dava 1 liralık olsaydı da savaşırdım.''

''ÇOK ENTRİKA VE YALAN GÖRDÜM''

''Bu süreçte çok entrika ve yalan gördüm, yine de yorulmadım. Tam tersine daha da canlandım. Bir dava kovalamak öyle kolay değil. Maddi manevi yorucu. Gün geldi bilirkişi harç parasını pazarda tezgah açarak ödeyebildim. Annem benim için kredi çekti. Ama ben ve avukatım Selçuk Tomul, artık savaş sanatının ustası olduk.''

''Bu hukuki süreçte iftira atanlarda oldu. Ben hepsine bu duruşma salonlarında hesap sormaya devam edeceğim. Bu davanın sonucu ne olursa olsun ben kazanmış olacağım. Çünkü onurlu, haklı ve dürüst olan benim burada. Ayrıca tüm ruhumla biliyorum ki, adalet ya bu duruşma salonlarında ya da yaşadığımız hayat boyunca yerini arar ve sonunda muhakkak bulur."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...