Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Nisan 2020 13:11

Elmira Namazova’ya eşinden büyük sürpriz

Azerbaycanlı iş adamı Tural Namazova ikinci çocuğunun olacağını öğrenince eşine, eşi benzeri olmayan bir sürpriz hazırladı. Eşi Elmira Namazova ile mutlu bir evlilikleri olan Tural Namazova, eşinden ikinci çocuk müjdesini alınca ona bir sürpriz hazırlamak istedi.

Elmira Namazova’ya eşinden büyük sürpriz
azeri,

Evlerinin bahçesindeki havuzun içerisini canlı kırmızı güllerle doldurması için bir organizasyon şirketi ile anlaşan Tural Namazova, eşine yapacağı bu sürpriz için kesenin ağzını açtı ve adeta bir servet ödedi. Tüm havuz kırmızı güller ile kaplanırken, Tural Namazova bu organizasyon için 32.000 manat yani 130.000 TL para ödedi.


Azerbaycan’da sosyal medyada da ciddi bir takipçisi olan çift, bu organizasyonun görüntülerini de sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Kısa süre içerisinde beğeni rekoru kıran paylaşımda Tural Namazova, ‘’Eşim ikinci çocuğumuzu Dünya’ya getirecek, bu haberi aldığım zaman çok büyük mutluluk yaşadım ve eşime bir sürpriz hazırlamak istedim. Aklıma böyle bir fikir geldi, Elmira’da sürprizimi görünce çok heyecanlandı ve mutlu oldu’’ dedi.

Elmira Namazova’ya eşinden büyük sürpriz

Geleceğe çocukları ile birlikte bakıp hatırlayacakları güzel bir anı bırakmak istediğini söyleyen Tural Namazova, eşi Elmira Namazova’nın hazırladığı sürprizi görünce gözlerinin dolduğunu kaydetti. Elmira Namazova ise yaptığı açıklamada ‘’İkinci çocuğumuz olacağı için çok mutluyum böyle bir sürprizle karşılaşmayı beklemiyordum gerçekten çok duygu doluydu çok mutlu oldum’’ dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...