Tgrt Haber
21 Aralık 2018 14:27

Emel Müftüoğlu'ndan çok konuşulan 'papağan' açıklaması

Masterchef yarışmacısı Murat Özdemir'in papağana yaptığı işkence ortalığı ayağa kaldırırken, Emel Müftüoğlu'ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Emel Müftüoğlu'ndan çok konuşulan 'papağan' açıklaması
emel müftüoğlu,

Katıldığı bir davette 2. Sayfa muhabirleri tarafından görüntülenen Emel Müftüoğlu konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: 

"Çocukluğumdan beri inanılmaz hayvan sevgisiyle büyümüş, meraklı bir çocuktum... Bütün hayvanlara karşı ama... Karıncasına da, yılanına da, örümceğine de.... Böyle çok sevgi dolu... Böyle bir genetikle doğmuşum.  Papağanlar benim uzmanlık alanımdır. Papağanın boğazını sıkmaya gerek yok, papağan zaten öyle bağırır. O öyle bağırınca o da korkmuş onun karşılığında... Boğazını falan çok fazla sıkmıyor. Gördüm, inceledim o hareketi. Fakat sağlıklı bir arkadaşımız değil tabii, Allah şifasını versin."

Emel Müftüoğlu, muhabirlerin 'veteriner inceleme yaptı, papağanın ayağı kırılmış' hatırlatması üzerine ise 'şaka yapıyorsunuz! Allah korusun' dedi.

 Haberlerin ardından Emel Müftüoğlu, sosyal medya hesabında şu açıklamayı yayınladı:

Emel Müftüoğlu'ndan çok konuşulan 'papağan' açıklaması

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...