Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ağustos 2022 09:32 - Güncelleme : 07 Ağustos 2022 09:47

Emel Sayın’ın acı günü

Sanatçı Emel Sayın, sosyal medya hesabı üzerinden bir süredir sağlık sorunları yaşayan kardeşi Fatoş Sayın’ın vefat ettiği haberini duyurdu. Acısını dile getiren sanatçı adeta yıkıldığını belirtti.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Emel Sayın’ın acı günü
emel sayın,fatoş sayın,vefat haberi

Bir süredir tedavi gören kardeşi Fatoş Sayın’ın vefatını instagram hesabından duyuran Emel Sayın, üzüntüsünü şu ifadelerle dile getirdi. "Canımın içi, bir tanecik kardeşim benim. Ne desem yetmiyor. Nurlar içinde huzurla uyu İnşaAllah. Allah rahmet eylesin"

Emel Sayın’ın acı günü

EN KISA ZAMANDA İYİLEŞECEĞİNİ TEMENNİ ETMİŞTİ

Ünlü sanatçı, kardeşi ile fotoğrafını ve notunu paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi. Daha önceki paylaşımlarında da hasta olduğunu ve 1-2 aydır tedavi gördüğünü ve en kısa zamanda iyileşeceğini temenni etmişti. Emel Sayın, diğer kardeşi Hülya Sayın'ı da 2001 senesinde, ablası Şenel Sayın'ı 2009 senesinde, annesi Suat Sayın'ı ise 2014 senesinde kaybetmişti. Emel Sayın verdiği bir röportajda "Çok acılarım oldu. Yatağa girip uyumaya çalıştığımda her şey hücum ediyor" diyerek duygularını dile getirmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...