Tgrt Haber
13 May 2014 12:12

Emrah Twitter'dan kar etti sırada Facebook var

mrah servetine servet katacak. Ünlü şarkıcı, Twitter'dan kar etti, kazandığını Facebook'a yatıracak.

Emrah Twitter'dan kar etti sırada Facebook var
emrah, twitter, facebook hisse, twitter hisse, magazin, magazin haberleri,

Tutumluluğuyla bilinen şarkıcı Emrah, Twitter'a 5 milyon dolarlık yatırım yapıp kar etti. Şarkıcı, kazandığı parayla şimdi de Facebook'tan hisse alıp servetine servet katacak.
SOSYAL MEDYANIN KRALI OLACAK
Wall Street Journal'dan Ayşegül Akyarlı Güven'in haberine göre, Küçükken rol aldığı filmlerle adı 'acıların çocuğu'na çıkan Emrah, sosyal medyanın kralı olma konusunda ısrarlı. Ünlü sanatçı, daha önce parasının büyük kısmını gayrimenkule yatırmıştı.
EMRAH'IN GAYRİMENKUL SEVDASI BİTTİ
İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yerinde onlarca dairesi ve dükkanı olduğu konuşulan Emrah, geçtiğimiz aylarda da sosyal paylaşım sitesi Twitter'a yatırım yaparak gündem oluşturdu. Twitter hisselerine 5 milyon dolar yatırım yapan akıllı sanatçı, kar etmeyi başardı.  Emrah, şimdi de Facebook'a yatırımcı olma hazırlığında.
5 MİLYON KAR ETTİ
Emrah'ın twitter'a yaptığı yatırım sayesinde ne kadar kazandığı net olarak açıklanmasa da piyasalarda ünlü sanatçının 5 milyon dolarlık yatırımını 10 milyon dolara çıkarttığı konuşuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...