Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2015 13:59

Emre Altuğ, Çağla Şikel ile boşanmalarının nedenini açıkladı

Türkiye’nin en çok beğenilen çiftlerinden olan Çağla Şikel ve Emre Altuğ sürpriz bir şekilde boşanmıştı. Emre Altuğ boşanmadan sonra ilk kez konuştu ve ayrılmalarının gerekçesini anlattı.

Emre Altuğ, Çağla Şikel ile boşanmalarının nedenini açıkladı
çağla şikel, emre altuğ, tv8, ayrılık,

TV 8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programına konuk olan Emre Altuğ, Çağla Şikel ile ayrılmalarının nedenini anlattı. Sürpriz bir kararla boşanan Çağla Şikel ve Emre Altuğ çifti magazin gündemine oturmuştu. Ayrıldıktan sonra ihanet iddialarına karşılık veren Emre Altuğ, boşanmalarının Kerem Tunçeri ile bir ilgisi olmadığını söyledi. Altuğ: "Kesinlikle onunla bir alakası yok. O yayınlanan fotoğrafta yer alanlar bizim tatilleri birlikte geçirdiğimiz arkadaşlarımız. O fotoğraf bizim Çağla ile sahibi olduğumuz otelin kulübünde çekilmiş bir fotoğraf. Ben böyle bir şeye ihtimal vermedim vermem de." dedi. Evliliklerini son ana kadar kurtarma çabası içinde olduklarını söyleyen Altuğ, boşanmalarının gerekçesini şöyle açıkladı: "Evliliğimizi son ana kadar kurtarma çabası içindeydik. Farkına varmadığımız bir şekilde aşkımız bittiği için ayrıldık biz"

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...