Tgrt Haber
25 Ocak 2022 15:30

Emre Karayel ile Gizem Demirci'nin heyecanlı bekleyişi: Bebek yakında geliyor

Ünlü oyuncu emre Karayel, hamile eşi Gizem Demirci'nin hastane odasındaki fotoğrafını 'Coming Soon' (yakında geliyor) notuyla paylaştı. 2020'de 8 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çift, geri sayıma başladı.

Emre Karayel ile Gizem Demirci'nin heyecanlı bekleyişi: Bebek yakında geliyor
emre karayel,,gizem demirci,,doğum,,hamile,,bebek,

Oyuncu Emre Karayel'in 8 yıllık birlikteliklerinin ardından hayatını birleştirdiği iç mimar Gizem Demir'-ci hastaneye yattı. Doğum için geri sayıma başlayan çift ilk bebeklerine kavuşacak olmanın heyecanını yaşarken güzel haberi Karayel, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla sevenlerine duyurdu.

'COMING SOON'

Emre Karayel, hastane odasında çekilen ve eşi Gizem Demirci ile birlikte yer aldığı fotoğrafı "Coming soon" (yakında geliyor) notu ile Instagram'da paylaştı. Çift doğacak oğullarına Can adını verecekleri biliniyor.

Emre Karayel ile Gizem Demirci'nin heyecanlı bekleyişi: Bebek yakında geliyor

Hamileliğinin 34. haftasında paylaştığı fotoğrafla sevdiklerine müjdeyi veren Gizem Demirci'nin fotoğrafına, eşi Emre Karayel de kalp emojileriyle karşılık verdi.

"AYAKLARIMIN ALTINA SÜNGER KONMUŞ GİBİ OLDUM"

Baba olacağını sette öğrendiğini anlatan Emre Karayel, "Gizem bir arkadaşıyla gidip test yaptırmış. Bilmediğim bir numaradan arandım. Arkadaşı “Ben doktorum, size bir şey söylemek durumundayım” deyince panikledim. Sonra “Baba oluyorsun!” dedi, ayaklarımın altına sünger konmuş gibi oldum. İsmi Can olacak. Abim koydu. Benim de gönlünden geçen isim Can’dı." ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...