Tgrt Haber
26 Ocak 2022 16:44

Emre Karayel Can bebeğin yüzünü gösterdi: Baba oldum ben!

Emre Karayel ile Gizem Demirci çifti, dün hastaneye gittiklerini bildirmelerinin ardından ilk çocukları olan Can'ı kucaklarına aldı. Heyecanlı bekleyişin sonunda dünyaya gelen Can bebek, kameralara ilk pozlarını anne ve babasının kucağında verdi.

Emre Karayel Can bebeğin yüzünü gösterdi: Baba oldum ben!
emre karayel,,gizem demirci,,bebek,,can bebek,

Emre Karayel ve Gizem Demirci, heyecnalı bekleyişin ardından nihayet Can bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesinin mutluluğunu yaşıyor. Dün hastane odasından 'coming soon' (yakında geliyor) notuyla paylaşım yapan ünlü oyuncu Emre Karayel, bu kez de kucağında bebeğinin fotoğrafıyla sevenlerine 'Baba oldum ben' dedi. 

3,5 KİLO AĞIRLIĞINDA, 50 SANTİM BOYUNDA

8 yıldır birlikte olduğu iç mimar Gizem Demirci ile 2020 yılında dünyaevine giren ünlü oyuncu Emre Karayel, son dakika bilgilerini hayranlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Dün doğum için hastaneye giden çift, oğullarına kavuştu.

Emre Karayel Can bebeğin yüzünü gösterdi: Baba oldum ben!

Sezaryen doğumla dünyaya gelen bebeğin, 3.5 kilo ağırlığında ve 50 cm boyunda olduğu öğrenilirken çift, oğlullarına "Can" adını verdi.

"ÇOK MULUYUZ, BABA OLDUM BEN"

İlk kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Karayel, eşi ve oğluyla hastane odasında çekilen fotoğraflarını da yayımladı. Ünlü oyuncu, "Oğlumuz Can, sağ salim sağlıkla dünyaya geldi. Çok mutluyuz. Baba oldum ben!" notuyla paylaştığı fotoğrafta bebeğinin yüzünü de gösterdi. Can'a Fenerbahçe forması giydirdiği görülen Karayel'in gönderisi kısa sürede 30 binden fazla beğeni aldı. Kullanıcılar, oyuncunun paylaşımına nazar boncuğu emojileri yağdırdı.

Emre Karayel Can bebeğin yüzünü gösterdi: Baba oldum ben!

"İSMİNİ ABİM KOYDU"

Baba olacağını sette öğrendiğini anlatan Emre Karayel, "Gizem bir arkadaşıyla gidip test yaptırmış. Bilmediğim bir numaradan arandım. Arkadaşı “Ben doktorum, size bir şey söylemek durumundayım” deyince panikledim. Sonra “Baba oluyorsun!” dedi, ayaklarımın altına sünger konmuş gibi oldum. İsmi Can olacak. Abim koydu. Benim de gönlünden geçen isim Can’dı." ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...