Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Mart 2014 13:00

Emre Karayel'in burnu kırıldı

Bir arkadaşının doğum günü partisinde tartıştığı bir işadamının koruması Emre Karayel'e kafa atınca oyuncunun burnu kırıldı.

Emre Karayel'in burnu kırıldı
emre karayel,burun,kavga,iş adamı,emre karayel'in burnu kırıldı,

Ünlülerin avukatı Deniz Ketenci'nin yaş günü partisinde olay çıktı. Tartıştığı bir işadamının koruması Emre Karayel'e kafa atınca oyuncunun burnu kırıldı.Avukat Deniz Ketenci yeni yaşını Nişantaşı'ndaki Zihni Bar'da kutladı. Magazin ve cemiyet hayatından isim- lerin katıldığı gecede Ketenci'ye bir de sürpriz vardı. Orkestra kuran dostları gecede hep bir ağızdan şarkı söyledi.Eğlenceli başlayan gecenin finali  tatsız oldu. Tartıştığı işadamının koruması Emre Karayel'e kafa attı. Baygınlık geçiren oyuncu, Ebru Yaşar'ın kollarına düştü. Burnu kırılan Karayel'i oyuncu arkadaşları hastaneye yetiştirdi.Ünlülerin avukatı Deniz Ketenci'nin doğum gününe katılan ünlü isimler, küçük bir orkestra kurarak parti sahibine sürpriz hazırladıÜnlü avukat Deniz Ketenci'nin Nişantaşı Zihni Bar'daki doğum günü partisine adeta ünlü yağdı. Partiye; Meltem Cumbul'dan Arda Turan'a, Rıza Kocaoğlu'ndan Adnan Polat'a cemiyet, sanat ve magazin dünyasının ünlü isimleri büyük ilgi gösterdi. Davetliler, mekana 1960'lı yılların modasına uygun kıyafetler giyerek katıldı.Gecenin geç saatlerine kadar süren partide dostları Ketenci'ye bir de sürpriz hazırladı; küçük bir orkestra kurup birlikte şarkılar söylediler.
EMRE KARAYEL'İN BURNU KIRILDI
Partiye katılan Emre Karayel için gece tatsız bitti. Kavga eden oyuncu, bir işadamının korumasından dayak yedi. Sarp Akkaya ve Rıza Kocaoğlu, burnu kırılan Karayel'i hastaneye götürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...