Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Mart 2014 10:36

En çok paylaşılan 'selfie' pozu yok oldu

Twitter'da dün akşam saatlerinde tweet'lerinin aniden yok olmasıyla 'tweet'ler siliniyor mu' tartışmasını başlattı.

En çok paylaşılan 'selfie' pozu yok oldu
teitter,en çok paylaşılan selfie pozu,yok oldu,twettler silindi,

Twitter tarihinin en çok paylaşılan 'selfie' pozu ise kaybolan tweet'ler arasında yerini aldı. Twitter çok geçmeden açıklama yaptı. Twitter'da dün akşam saatlerinden itibaren bazı tweet'lerin kaybolması tartışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonrasında aralarında Glee dizisinin genç yaşta hayatını kaybederek hayranlarını yasa boğan oyuncusu Cory Monteith'nin ölümünden önceki son mesajı, Oscar Ödül Töreni'nde Ellen DeGeneres tarafından çekilen ve Twitter'in en çok retweet edilen “selfie” fotoğrafının da kaybolduğu görüldü. “Selfie” fotoğraf 3,4 milyon kişi tarafından retweet edilerek, tarihe geçmiş, büyük haber siteleri bu gelişmeyi son dakika olarak vermişti. Twitter'ın en çok takipçiye sahip kişisi Justin Bieber'ın da tweetlerinin kaybolduğu belirtildi. Bieber hayranlarından birisi kendi hesabından, “En azından tweetin ekran görüntüsünü almıştım silinmeden önce” diye yazdı. Farklı medya şirketlerinden editörler de tweetlerin kaybolduğunu doğruladı.
AÇIKLAMA GELDİ
Twitter'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Şirket, bazı tweetlerin görüntülenmesini engelleyen bir teknik arızayla ilgilendiklerini duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...