Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 May 2022 11:30 - Güncelleme : 08 May 2022 11:51

Ünlü oyuncu Erdem Baş, ABD yolcusu: Yeni bir hayat yeni bir macera

Türkiye'de birçok dizide rol alan ünlü oyuncu Erdem Baş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine 'Green card' çıktığını ve ABD'ye yerleşmeye gittiğini duyurdu. Baş paylaşımında, "Türkiye bir oyuncu kaybetti, ABD bir aktör kazandı diyebiliriz" ifadelerine yer verdi.

Ünlü oyuncu Erdem Baş, ABD yolcusu: Yeni bir hayat yeni bir macera

Türkiye'de birçok projede rol alan ünlü oyuncu Erdem Baş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ABD'ye yerleştiğini açıkladı. Baş yaptığı paylaşımda, Türkiye'yi terk ettiğini artık ABD'de yaşayacağını söyledi.

"TÜRKİYE BİR OYUNCU KAYBETTİ"

Havalimanında çektiği videoyu takipçileriyle paylaşan Erdem Baş, "Türkiye bir oyuncu kaybetti, ABD bir oyuncu kazandı" dedi. Baş, eşi ve çocuğunu daha sonra yanına aldıracağını açıkladı.

"BUNDAN SONRA ABD'DE YAŞAYACAĞIM"

Havalimanında çektiği videoda Baş, "Yaklaşık 2 saat sonra ABD'ye uçuyorum. Yeni bir hayat yeni bir macera beni bekliyor. Ailem geride kaldı kızım ve karım ama geçici bir süre için. Öncen ben gitmem gerekiyor kızımın pasaportu yok daha çok küçük. İnşallah onları da Temmuz'da yanıma alacağım. Türkiye bir oyuncu kaybetti, ABD bir aktör kazandı diyebiliriz. Nasıl gidiyorsun diyen olursa 'green card' çıktı. Bundan sona ABD'de yaşayacağım. " dedi.

"ŞAKA YAPTIM"

Erdem Baş, daha sonra Twitter'dan yaptışı açıklamada "Ülkeyi terk ettiğim yok, greencard çıkmışken değerlendirmek istedim ve NY taşınıyorum.. Oyuncu kaybetti oyuncu kazandı geyiği ise tamamen şaka için." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Arda Doğan 10 Mayıs 2022 00:33

Ne olur gitmişken gelme kal orada

Mehmet 9 Mayıs 2022 22:27

Gitde hanyayı kopyayı gör kanamaya selam söyle lan

Vatansever 9 Mayıs 2022 09:05

Dur ya ağlatacaksın beni. Ne olur gitme sen gidersen herşey biter mahvoluruz ülkeyi kurtarmak için senin gibi bir oyuncu ihtiyaç var. Ya yürü git işine Amerika hayranı

MURAT bal 9 Mayıs 2022 00:14

Her şaka bir gerçeklik payı vardır ...ilk önce kufredip sonra şaka diyorum Ozaman sen anlarsın ya...

Rıfat 8 Mayıs 2022 22:10

Kardeşim biz suriyeli değiliz,kendi ülkesinde asil olan başka ülkede yedektir.BU ÜLKEYİ ERZURUMLU ÇOCUKLAR,ÖĞRENCİLER,ÜNİVERSİTELİLER,LİSELİLER BIRAKMADI SENİN GİBİ ASİL RUHLULARMI BIRAKACAK İÇİM İNANCIMLA TERS DÜŞTÜ BİRAN AMA SONUNDA SENİN ADINA MUTLU OLDUM.SİZİ SEVİYORUZ SAKIN UNUTMA.

F.14 8 Mayıs 2022 22:06

Para bitince gelirler

Sonraki Haber Yükleniyor...