Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 May 2022 16:49 - Güncelleme : 27 May 2022 17:13

ABD'ye taşındığını duyurmuştu! Erdem Baş yeni işini de açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda green card sayesinde artık ABD'de yaşamaya başlayacağını açıklayan oyuncu Erdem Baş, sosyal medya hesabından ABD'deki işini duyurdu.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
ABD'ye taşındığını duyurmuştu! Erdem Baş yeni işini de açıkladı
erdem baş,abd

Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Erdem Baş, sosyal medya hesabından ABD'ye green card sayesinde ABD'ye taşındığını artık ailesiyle beraber hayatını ABD'de idame ettireceğini duyurmasıyla konuşuldu. Türkiye'de "Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın" ve "Seksenler" gibi birçok dizide oynayan Baş,New York'ta yeni bir hayat kurdu.

YouTube ve Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla yeni hayatını takipçileriyle sıklıkla paylaşan Baş, yeni işi için de hemen kolları sıvadı. ABD'de oyunculuk dışında bir iş yapmayacağını belirten ünlü oyuncu, kendi mesleğine devam edeceğini söyledi.

ABD'ye taşındığını duyurmuştu! Erdem Baş yeni işini de açıkladı

ABD'de Türklerin en yoğun olarak yaşadığı New Jersey bölgesinde, arkadaşlarıyla birlikte şirket kuran Baş, tiyatro gösterilerine başladı. Sosyal meyda hesabından yeni hayatını ve işini anlatan Erdem Baş, "ABD'de Türklere yönelik tiyatro gösterileri yapacağız. Şehir şehir dolaşıp oyun sergileyeceğiz. Ayrıca Türk topluluğunun çocukları için de oyunculuk eğitimleri vereceğiz" dedi.

Oyunlarına başlayan Baş, Orlando'da sahneleyeceği Ormantik Komedi oyunundan bir görseli "29 Mayıs Orlando’da Ormantik Komedi oyunumuzla sahnedeyiz.. Çok heyecanlıyız" notuyla paylaştı.

ABD'ye taşındığını duyurmuştu! Erdem Baş yeni işini de açıkladı

Öte yandan Erdem Baş, kendisi gibi oyuncu olan Selvet Su Deniz ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren ünlü çift, geçtiğimiz ay kızları Vera'yı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...