Tgrt Haber
17 Ekim 2018 09:09

Erkenci Kuş'un Sanem'i Demet Özdemir, makyajsız fotoğraf paylaştı! Sosyal medya yıkıldı

Erkenci Kuş dizisinde Sanem karakterini oynayan ve milyonlarca hayran kitlesi edinen Demet Özdemir, makyajsız fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Erkenci Kuş'un Sanem'i Demet Özdemir, makyajsız fotoğraf paylaştı! Sosyal medya yıkıldı
erkenci kuş,sanem,demet özdemir

Erkenci Kuş'un Sanem'i Demet Özdemir, makyajsız fotoğrafındaki duru güzelliğiyle takipçilerini kendine hayran bıraktı.

"BU KADAR GÜZEL OLMAYI NASIL BAŞARIYORSUNUZ"

Erkenci Kuş dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Demet Özdemir,Instagram hesabının hikaye bölümünden makyajsız halini paylaştı. Güzelliğiyle takipçilerinden tam not alan Demet Özdemir, takipçilerini etkiledi.

Demet Özdemir'in fotoğrafı kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, "Makyajsız bile bu kadar güzel olmayı nasıl başarıyorsunuz." yorumunu yaptı.

Başka bir takipçisi ise, "Demet bile ünlü oldu ne desem boş." yorumunu yaptı.

ERKENCİ KUŞ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Sanem'in, babası Nihat'ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale'nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes'te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlayacak.

Derginin patronu Aziz beyin iki oğlu var; Can ve Emre… Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde bulacak. Can Yaman'ın canlandıracağı patronun oğlu Can Divit'le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştirecek. Son derece maceracı bir ruha sahip olan Can, şehir hayatının küçük hesaplarından uzak doğayı seven sportmen bir gençtir. Bu özellikleri Sanem'le arasında özel bir bağın kurulmasına da neden olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...