Tgrt Haber
01 Ocak 2022 22:05

Erman Toroğlu, genç kız arkadaşıyla dünyaevine girdi!

Eski hakem ve spor yorumcusu olan 73 yaşındaki Erman Toroğlu, kendisinden yaşça küçük kız arkadaşı ile dünyaevine girdi.

Erman Toroğlu, genç kız arkadaşıyla dünyaevine girdi!
Erman Toroğlu,Erman Toroğlu evlilik

73 yaşındaki eski hakem ve ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu eski avukatı ile evlendi. Yurt dışında yapılan nikahtan fotoğraf yayımlayan Erman Toroğlu’nun evlendiği kişinin isminin Ezgi olduğu iddia edildi. 

Erman Toroğlu, genç kız arkadaşıyla dünyaevine girdi!

TOROĞLU ESKİ EŞİNDEN 2017’DE AYRILDI

Geçtiğimiz günlerde genç kız arkadaşı ile Cihangir’de görüntülenen ve objektiflere birbirini hiç tanımıyormuş gibi davranarak karşıya geçen Toroğlu ve genç kız arkadaşı dünyaevine girdi. Erman Toroğlu bilindiği üzere Şükran Toroğlu ile evliliğini 2017 yılında şiddetli geçimsizlik nedeniyle bitirmişti. Toroğlu'nun bu evlilikten bir oğlu ve bir kızı var.

ERMAN TOROĞLU KİMDİR?

Erman Toroğlu 24 Kasım 1948 tarihinde Mersin'de doğdu. Türk eski futbolcu ve hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarı. Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi İktisat bölümünde tamamladı. Gençlerbirliği'nde başlayan futbol hayatına sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nde devam etti. Futbolculuktan sonra hakemliğe başladı, FIFA kokartı aldı. Cavit Çağlar'ın davetiyle siyasete girdi ve 1991 seçimlerinde, hocası Aydın Güven Gürkan'ın karşısına Mersin'de DYP'den aday oldu.

Erman Toroğlu, genç kız arkadaşıyla dünyaevine girdi!

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...