Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ocak 2018 18:03

Erol Köse'den Burak Özçivit'e ağır eleştiri

Yapımcı Erol Köse, sosyal medya hesabından yer aldığı projeden çekilmiş asker üniformalı fotoğrafını paylaşarak Afrin operasyonuna destek veren Burak Özçivit'i sert sözlerle eleştirdi.

Erol Köse'den Burak Özçivit'e ağır eleştiri
erol köse,,magazin,

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit sosyal medya hesabından Afrin bölgesinin teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan ''Zeytin Dalı Harekatı'' ile ilgili paylaşımda bulundu.

ROL ALDIĞI FİLMDEN KARE PAYLAŞTI

Can Feda aldı projesinde bir askeri canlandıran Özçivit, Instagram hesabından yer aldığı projeden çekilmiş asker üniformalı fotoğrafını paylaşarak "Allah ordumuzu korusun.Bütün dualarımız, yüreğimiz sizlerle." yazdı.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTULAR

Oyuncuya askerliğini bedelli yaptığı konusunda çok sayıda eleştiri ve yorum geldi. Bunun üzerine Burak Özçivit gönderisini yoruma kapattı.

CANLI YAYINDA MASAYA YATIRILDI

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında da Burak Özçivit'in bu paylaşımı masaya yatırıldı. Programa telefonla bağlanan yapımcı Erol Köse, yakışıklı oyuncuyu sert sözlerle eleştirdi.

"BEDELLİ ASKERLİK YAPANLARIN..."

Burak Özçivit'in filminin reklamını yapmak için böyle bir kare paylaştığına vurgu yapan Köse, "Filminin afişini böyle bir olayda kullanırsan bunun adı rant elde etmek olur. Kendini Rambo yapmış orada. Bedelli askerlik yapanların, uzun dönem askerlik yapanlara göre sesini biraz kısmaları gerektiği inancındayım. Kesinlikle burada art niyet olduğunu düşünüyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...