Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ekim 2018 09:47

Eski eş Nurgül Yeşilçay'dan Cem Özer mesajı

Geçtiğimiz haftalarda kadrosunda bulunduğu sinema filminin çekimleri sırasında ayağı kırılan Cem Özer hastaneye kaldırılmıştı. Burada tedavisi devam eden Özer'in yoğun bakıma kaldırıldığı bilgisi geldi.

Eski eş Nurgül Yeşilçay'dan Cem Özer mesajı
nurgül yeşilçay,cem özer

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesi Balmahmut köyünde Sinan Çetin’in yönettiği yeni filmin çekimleri sırasında oyuncu Cem Özer’in, 12 Ekim'de yaşanan talihsiz bir kaza sonucu sette ayağı kırılmıştı. Uzun süre yatarak tedavi gören Cem Özer'in hareket kısıtlılığından kaynaklı toplardamarlarında pıhtı oluştuğu ve bunun sonucu olarak Özer'in beyninde pıhtı attığı öğrenildi.

ESKİ EŞTEN MESAJ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler Cem Özer’le bir süre evli kalan ve bu evlilikten bir de çocuğu olan Nurgül Yeşilçay’a çevrildi. Şimdilerde 'Gülperi' adlı bir dizinin çekimlerinde olan Yeşilçay, eski eşinin yoğun bakımda olduğu haberlerini doğruladı ve onun için dua istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...