Tgrt Haber
05 Ekim 2018 17:20

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a flaş isim geliyor

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Hükümdar Olmaz, dördüncü sezonuna hızlı bir giriş yaptı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a flaş isim geliyor
edho,eşkiya dünyaya hükümdar olmaz,selin ışık

Yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği Raci Şaşmaz imzalı diziye, Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal ve Tunca Aydoğan'ın ardından bomba bir isim daha katıldı.

Deniz Çakır'ın diziden çıkarılmasının ardından hangi kadın oyuncuların projeye katılacağı ise merak konusu olmuştu.

Gündeme düşen son haberlere göre; "Siyah İnci" dizisindeki oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu ekibe dahil oldu.

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılan isim

SELİN IŞIK KİMDİR?

1987 yılında İzmir’de dünyaya gelen Selin Işık, 1.69 boyunda ve 53 kilodur. Radyo ve Televizyon Bölümü’nden mezun olan Işık, 2014 yılında rol aldığı Çılgın Dershane Üniversitede sinema filmi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.Fox Tv’de bir dönem hafta içi her gün yayınlanan 'Esaretim Sensin' adlı dizideki İpek karakteri ile seyircinin gönlüne taht kurmayı başaran Selin Işık, son olarak Star TV'nin sevilen dizisi 'Siyah İnci'de Irmak karakterine hayat vermiştir.

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna Siyah İnci dizisinin Irmak'ı Selin Işık'ın da dahil olduğu öğrenildi. Peki Selin Işık kimdir kaç yaşında nereli? İşte Selin Işık'a dair merak edilenler...

DENİZ ÇAKIR EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZDAN NEDEN AYRILDI?

Dizide Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren Deniz Çakır'ın diziden ayrılmasına çalkantılı özel hayatı gerekçe olarak gösterilmişti.

Konuyla ilgili dizinin senaristi ve yapımcısı Raci Şaşmaz bir açıklama yaparak şunları söylemişti?

"Ayrılık vakti... Deniz ile vedalaştık. Olgunla da. Çok kıymetli oyuncularla çalıştık bugüne kadar. Yaptığımız işin zor yönlerinden biri bu ayrılıklardır.

Yeni öykülere yelken açmak zamanı şimdi. Eminim Deniz ve Olgun yeni maceralarında çok başarılı olacaktır. Yeniden bilikte olmak da kısmet işi... Umarım yollarımız yeniden kesişir..."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ÇAKIRBEYLİ 6 Mart 2023 16:02

Çakırbeyli

Sonraki Haber Yükleniyor...