Tgrt Haber
18 May 2014 14:03

Esra Erol'dan Berna Laçin'e büyük tepki

Maden faciasından sonra programının içeriğini değiştirerek Soma'ya giden Esra Erol'a tepki gösteren Berna Laçin'e Erol'dan büyük tepki geldi.

Esra Erol'dan Berna Laçin'e büyük tepki
esra erol,berna laçin,tepki,program,soma,GÜNCEL,GÜNCEL haberleri,

Felakete uğrayan ailelere destek olmak amacıyla Soma'ya giden Esra Erol, eleştiriler karşısında isyan etti.Oyuncu Berna Laçin'in izdivaç programı sunucusu Esra Erol gibi Soma'ya giden ünlüleri ima ederek  "Ünlü görmenin, Soma'daki insanlarda moral vereceğini düşünenlere hayret ediyorum. İnsanların içi kor alev...Ünlü görünce acısı mı hafifleyecek. Ben moral için gitmeye utanırım arkadaş. Çalışmaya varım. Haber bekliyorum. İhtiyaç varsa çocuklara bakarım, yemek dağıtırım." demesi ortalığı karıştırdı.Böyle bir tartışmada adının geçmesine sinirlenen Esra Erol, Twitter'dan böyle isyan etti:"Beni sakın ola iğrenç kavgayla beslenen magazin dünyanıza karıştırmayın. Dünyamı kirletmeyin. Bunca yıl o kavgaların içinde olmadım!Esra Erol, Soma'da ailesini kaybeden vatandaşlara destek olmak için Soma'ya gitti. Sosyal yardım projelerine katkıları ile takdir toplayan başarılı sunucu Esra Erol Soma'dan gelen acı haberlere daha fazla dayanamayarak soluğu Soma'da aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...