Tgrt Haber
24 May 2022 15:24 - Güncelleme : 24 May 2022 16:34

Ezgi Mola’ya Musa Orhan cezası

Oyuncu Ezgi Mola, Musa Orhan’a karşı ‘hakaret’ suçundan yargılandığı davada 6 bin 960 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Ezgi Mola’ya Musa Orhan cezası
ezgi mola

Cinsel saldırı iddiasıyla yargılanan Musa Orhan'a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan oyuncu Ezgi Mola'nın karar duruşması Ankara 31. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü. Mola, duruşma salonunda hazır bulundu.

Ezgi Mola’ya Musa Orhan cezası

‘Nitelikli cinsel saldırı' suçundan yargılanan uzman çavuş Musa Orhan hakkında ‘hakaret' içerikli tweet attığı gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunulan Mola'ya, ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' ve ‘hakaret' suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenmişti.

"HERKES GİBİ TEPKİMİ DİLE GETİRDİM"

Bugün görülen karar duruşmasında son sözlerini söyleyen Mola, “Sanığı tanımam, bu söylemim tecavüzcülere ve tecavüzcü potansiyeli olan kişileridir. Benim söylemimden önce yapılan haberleri okuduktan sonra bu adamı tecavüzcü olarak değerlendirdim. Sert olmayacak şekilde düşüncemi belirttim. Kim olsa aynı tepkiyi gösterirdi. Sanatçı olarak sesimi duyurdum herkes gibi tepkimi dile getirdim” dedi.

Ezgi Mola’ya Musa Orhan cezası

6 BİN 960 TL ADLİ PARA CEZASI

Sanık Mola ve taraf avukatlarının beyanlarının ardından kararını açıklayan mahkeme, Mola'ya ‘hakaret' suçundan 6 bin 960 TL adli para cezasına hükmetti.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ünlü oyuncu Ezgi Mola tecavüz iddiasıyla gözaltına alınan uzman çavuş Musa Orhan için  "Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin" paylaşımı yapmıştı.

Orhan'ın avukatı Ezgi Mola'nın paylaşımı ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Mola hakkında hapis istemiyle dava açılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...