Tgrt Haber
17 May 2016 17:05

Fahriye Evcen'e Oya Aydoğan tepkisi

Fahriye Evcen Oya Aydoğan'ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Instagram sayfasından paylaşım yapan Evcen'i bazı takipçileri savunurken bazı takipçileri de vefasızlıkla suçladı.

Fahriye Evcen'e Oya Aydoğan tepkisi
fahriye evcen,oya aydoğan,tepki,

Akşam'da yer alan habere göre İnstagram hesabına 'Nurlar içinde yat. Güzel kalpli Oya ablam, mekanın cennet, ruhun şad olsun' notunu düşen Evcen'i takipçileri vefasızlıkla suçladı.
Takipçileri olumsuz eleştiriler yağdırdı
Takipçiler, 'Seni o keşfetti nankör Fahriye' ve 'Yazıklar olsun sana' gibi eleştirilerde bulundu.
Aydoğan hayattayken Evcen'e sitem etmişti
Aydoğan hayattayken Evcen'e sitem etmiş, oyuncunun kendisiyle ilgili tek bir kelime etmemesine içerlediğini söylemişti.
Ümit Efekan: Oya Aydoğan olmasa o rolü Fahriye'ye vermezdim
Elifnağme programına katılan yönetmen Ümit Efekan, Oya Aydoğan’ın Fahriye Evcen için kendisine ricada bulunduğunu ve böylece keşfedildiğini anlattı.

Elif Güvendik’in sunduğu Elifnağme programına katılan ünlü yönetmen Ümit Efekan, Oya Aydoğan’ın Fahriye Evcen için kendisine ricada bulunduğunu ve böylece keşfedildiğini anlattı. Efekan “Oya bana bunu söylüyorsa tamamdır o iş. Sonuçta yılların Oya Aydoğan'ı. Oya rica etmese rolü Fahriye’ye vermezdim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...