Tgrt Haber
10 Ağustos 2022 17:12 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 17:37

Fahriye ile Burak’tan kızdıran iddiaya cevap: “Bizi rahat bırakın!”

Ünlü çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’le ilgili mütemadiyen çıkan ayrılık haberleri bu defa çifti kızdırdı. Çıkan haberlerde Evcen’in evi terk ettiği iddia edildi. Çift, sosyal medya hesapları üzerinden çıkan iddialara: “Artık saçmalamayın, bizi rahat bırakın” şeklinde yanıt verdi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Fahriye ile Burak’tan kızdıran iddiaya cevap: “Bizi rahat bırakın!”
fahriye evcen,burak özçivit,ayrılık iddiası

2017 yılında evlenen oyuncu Burak Özçivit ile Fahriye Evcen 2019 yılında oğulları Karan’ı kucağına aldı. Şimdilerde 3 buçuk aylık hamile olan Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ile ikinci çocuklarını beklerken ayrılacakları yönünde haberler geldi. Evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaştığı ve Fahriye Evcen’in evi terk ettiği iddia edildi.

Fahriye ile Burak’tan kızdıran iddiaya cevap: “Bizi rahat bırakın!”

“ARTIK SAÇMALAMAYIN, BİZİ RAHAT BIRAKIN”

Oğlu Karan’la evinde karantinada olan Fahriye Evcen’nin evi terk ettiği iddia edildi. Söz konusu iddiaya göre oyuncu çift tartıştı ve bu tartışmaya Özçivit’in annesi de dahil oldu. İkilinin ayrıldığı iddiaları magazin kulislerine bomba gibi düştü. Konuylailgili ünlü çiftten iddialara jet hızında cevap geldi. Çıkan haberlerin ardından Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, instagram hesapları üzerinden birlikte mutluluk pozları paylaştı. İkili, "Artık saçmalamayın, bizi rahat bırakın” sözleriyle çıkan iddiaları yalanladı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...