Tgrt Haber
24 Ocak 2022 12:06

Fatma Girik cenaze töreni ne zaman yapılacak? Fatma Girik vasiyeti ne?

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, 79 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, sosyal medya hesabından duyururken sevenleri ''Fatma Girik cenaze töreni ne zaman? Fatma Girik vasiyeti açıklandı mı?'' sorularını merak ediyor.

Fatma Girik cenaze töreni ne zaman yapılacak? Fatma Girik vasiyeti ne?
fatma girik,,vasiyet,,yeşilçam,,cenaze,

Dört Yapraklı Yonca’dan biri olan efsane oyuncu Fatma Girik Covid-19’a ağlı organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin vefat haberini ''Yeşilçam’ın ve Şişlimizin büyük değeri, ilçe başkanlığı yaptığım dönemde birlikte çalışmaktan onur duyduğum eski Şişli Belediye Başkanımız sevgili Fatma Girik’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim'' mesajı ile paylaştı. Peki Fatma Girik cenazesi ne zaman? Fatma Girik vasiyeti belli oldu mu? 

FATMA GİRİK CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN? 

Fatma Girik vefat haberi ardından gözler cenaze törenine çevrildi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin Twitter hesabından ''Şişli eski Belediye Başkanımız, Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Fatma Girik’imizi son yolculuğuna uğurluyoruz'' mesajıyla Fatma Girik cenaze töreni hakkında bilgi verdi. 

Buna göre 25 Ocak Salı saat 10.00’da Şişli Belediyesi'nde belediye çalışanlarının katılacağı anma töreni düzenlenecek. Girik için ikinci tören ise saat 11.00'de Cemal Reşit Rey'de yapılacak. Fatma Girik'in cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Bodrum'a gönderilecek. 

Fatma Girik cenaze töreni ne zaman yapılacak? Fatma Girik vasiyeti ne?

FATMA GİRİK VASİYETİ NE? 

Usta oyuncu Fatma Girik bugün sabah saatlerinde vefat etti. Ölüm haberinin ardından sevenleri cenaze yere ve vasiyeti hakkında araştırma yapmaya başladı. Fatma Girik verdiği röportajlardan birinde ''Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh'a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin" sözlerine yer verirken cenaze töreni istemediğini belirtmişti.  Fatma Girik "Öldüğümde öyle büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum. Gülriz Sururi gibi sessiz sedasız çekip gitmek istiyorum" diyerek vasiyetini duyurmuştu. 

FATMA GİRİK VELİAHTI TUBA BÜYÜKÜSTÜN! 

Fatma Girik vefat haberi sevenlerini ve sanat dünyasını derinden etkiledi. Eski konuşmaları ile gündeme gelen Fatma Girik vefat etmeden hemen önce verdiği bir röportajından veliahtını açıklamıştı. Buna göre Fatma Girik veliahtı olarak Tuba Büyüküstün’ü gördüğünü ifade etmişti. Girik Tuba Büyüküstün hakkında ''Müthiş bir kız. Onu kendime de çok benzetiyorum. Dilerim bahtı hep açık olur. Ben bütün gençleri çok seviyorum. Güzel işler yapsınlar istiyorum. Biz yoklukta neler yaptık neler.'' ifadelerine yer vermişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...