Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ağustos 2021 09:49

'Felç geçirdim' diyen Tuğba Özay, kuyumcu açılışına gitti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında çiftliğini yangın nedeniyle Tuğba Özay, gözyaşları içerisinde yardım isteyip, ‘Felç geçirdim’ ifadelerini kullandı. Eski mankenin bu olay sonrası kuyumcu açılışına katılması tepki çekti.

'Felç geçirdim' diyen Tuğba Özay, kuyumcu açılışına gitti
Tuğba Özay,antalya,manavgat

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen orman yangınına ekiplerin müdahalesi sürüyor. Geçtiğimiz günlerde çektiği video ile 'Kollarım ve ayaklarım tutmuyor, felç geçirdim' diyen Özay, Şirinevler'de bulunan bir kuyumcunun açılışına katıldı.

“BÜTÜN VATANDAŞLARIMA GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM”

Kurdele kesen Özay'ın eğlenceli tavırları ve maskesiz oluşu dikkat çekti.  Açılışta yangınlarla ilgili konuşma yapan Özay şunları söyledi; '
“Bu organizasyonun açılışında bulunmaktan dolayı mutluyum. Biliyorsunuz, çok zor günlerden geçiyor ülkemiz… Ülkemizin dört bir yanında çok büyük yangınlar var. Bu yangınlar olurken tabii bir yandan da hayat devam ediyor. Öncelikle yangını yaşayan, afet bölgesinde olan bütün vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun diyorum, bir an önce yangının yaralarının sarılmasını, yangınların dinmesini diliyorum. Çok özür dilerim konuşmama bu şekilde başlamak zorundaydım ama mutlak mutluluk olmadığı gibi mutlak acı da yoktur umuyorum ki ülke olarak yaşamış olduğumuz bu acılı günleri atlatırız.“

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Yangının ilk günü gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunan Tuğba Özay’ın bugün açılış törenine katılması büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları Özay’ı eleştiri yağmuruna tuttu.

"MALIMI DÜŞÜNMEDİM BEN"

Instagram hesabından uzun bir video paylaşan eski manken, şunları söyledi:

"Hemen yarıdımcım Şehriban Hanım'la konuştum, dedim durum nasıl. Yangın gelmeye başladı dediler bana. İlk söylediğim şey çiftliğimi düşünmek değildi. Hera'yı Herkül'ü yani benim çocuklarımı bir an önce oradan alıp çiftliği terk edin dedim ben. Ben hiçbir şekilde kendi malımı mülkümü düşünmedim.Bana iftira atanlar o ateşlerde yansınlar. Bana iftira atmayın yeter benim bir canım var. Kimseden korkum yok benim, yettiniz artık yettiniz. Çiftliğim yanmadı diye mi ben suçluyum. Ben aylardır yıllardır bütün konuşmalarımla bütün açıklamalarımla tabiat sevgisinden bahsetmedim mi, doğa sevgisinden bahsetmedim mi, vatan sevgisinden bahsetmedim mi. İnsan sevgisinden, kardeşlikten, birlikten beraberlikten bahsetmedim mi. Bana bunu nasıl yaparsınız, bana bu iftiraları nasıl atarsınız.

 

"HERA'YI HERKÜL'Ü ALIN TERK EDİN DEDİM"

Ben yardımcıma dedim ki derhal oradan çıkın, hiçbir şeyi düşünmeyin çiftliği terk edin. Herkül ve Hera'yı çocuklarımı alarak çiftliği terk edin dedim, onlar da bunu yaptılar. Yangın alevler halinde gelmeye başladığı andan itibaren."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...