Tgrt Haber
30 Mart 2022 09:20 - Güncelleme : 30 Mart 2022 09:25

Fenomen Taha Duymaz ağlayarak yaşadıklarını anlattı: Saldırıya uğradım

Çektiği yemek videoları ile gündem olan ve sosyal medya platformu Instagram’da 1.2 milyon takipçisi olan Taha Duymaz başına gelenleri ağlayarak anlattı. 19 yaşındaki genç fenomen “Ben ailesine bakmaya çalışan bir gencim” diye feryat ederek bıçaklandığını söyledi.

Fenomen Taha Duymaz ağlayarak yaşadıklarını anlattı: Saldırıya uğradım

Evinde çektiği mütevazi yemek tarifleri ile sosyal medyada büyük bir takipçi kazanan Taha Duymaz, yaşadığı zorlu süreci ilk kez anlattı. 1.2 milyon olan Instagram’daki takipçi sayısı ile videoları milyonlar izlenen 19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz, yolda yürüdüğü sırada bıçaklı saldırıya uğradı.

TAHA DUYMAZ AĞLAYARAK ANLATTI

Sosyal medya hesabından gözyaşları içinde bir video paylaşan Duymaz, yaşadığı korku dolu anları takipçileri ile paylaştı. 

“BIÇAK ÇEKTİLER BANA"

"Arkadaşlar merhaba, şu anda çok kötüyüm, çok sinirliyim. Kusura bakmayın video çektiğim için ama artık bir yerden başlamam gerektiğini düşünüyorum. Az önce yolda yürüyordum. Resmen bıçaklı saldırıya uğradım. Resmen bıçak çektiler bana. Bir değil, iki değil, üç değil."

"ARTIK ÇOK YORULDUM"

"Siz benden ne istiyorsunuz gerçekten artık anlamıyorum. Her attığım adımda biri laf atıyor, biri şunu yapıyor, bunu yapıyor. Benim kime ne zararım var biri söylesin. Yıllardır susayım diyorum ama ben artık kaldıramıyorum. Ne zaman dışarı çıksam birileri bana sataşıyor, bıçak çekiyor. Ben artık çok yoruldum. Ben ailesine bakmaya çalışan bir gencim. Hiçbirinize bir zararım yok. Benim neler çektiğimi hiç kimse bilmiyor. Ben herkesten saklıyorum. Ama artık burama kadar geldi."

Fenomen Taha Duymaz ağlayarak yaşadıklarını anlattı: Saldırıya uğradım

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...