Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Nisan 2014 08:28

Ferdi Tayfur neden sitem etti

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur basın mensuplarına yaptıkları yalan yanlış haberler için sitem etti.

Ferdi Tayfur neden sitem etti
ferdi tayfur,sitem,ferdi tayfur iddialar,ferdi tayfur haberleri,

Arabesk'in dev ismi Ferdi tayfur hakkında geçtiğimiz günler içerisinde ortaya atılan "Ferdi tayfur evine kapandı konuşamıyor" gibi iddialara Ferdi baba'dan cevap geldi.Ferdi Tayfur dolandırıcı çetesinin kurbanı olarak bu çeteye 16 Villa ve 6 villa arazisi kaptığını açıkladı.Kendisini doktor olarak tanıtan çete mensubu elemana inanarak villaları karşılığında senet imzalayan Ferdi Tayfur dolandırıcılar hakkındada açıklamalarda bulundu.Ferdi Tayfur dolandırıcı doktorun kendisine sedef hastalarının olduğunu söylediler bende doktorun kimliğine güvenip her türlü destekte bulunmayı kabul ettim.Sonradan dolandırıcı olduklarını ögrenen ve şikayette bulunan Ferdi tayfur “Yalova mahkemesinde hakim mala tedbir koydu. Herkes adalet yok diyor ya, inanmayın. Bu memlekette işini çok düzgün yapan hakimler de, polisler de savcılar da var. Dün Fatih Asayiş Şube ekibi bu dolandırıcıyı yakaladı. İnşallah bu yakalamayla da birçok vatandaşımızı kurtarmış olduk. Bunlar ahtapot kollu çete” dedi.
Basına Sitem dolu sözler
Ferdi Tayfur yüz felci geçirdiği için konuşma güçlüğü çektiği halde hakkındaki iddialarla ilgili ilk kez konuştu. İHA muhabirine açıklama yapan Tayfur, “Allah’a şükür çok iyiyim. Gazetede çıkan dedikodular yalan. Bir telefon kadar uzağız. İnsan bir arar halimi hatırımı sorar, röportaj yapmak istiyorsa yaparız. Ama oturup da masa başında hayranlarımı, akrabalarımı telaşa düşürecek, korkuya düşürecek yazılar yazmak bir gazeteciye yakışmıyor. Bizim de yazacağımız yerler var. Twitter var, Facebook var. Biz de yalanlıyoruz. Yazıktır, günahtır. Gazeteler çok büyük emeklerle çıkar. O bakımdan buna biraz saygı duymak lazım. İnsan haklarına saygı duymak lazım. Biz halka mal olmuş sanatçılar ölsek bile yerimiz doldurulmaz. O bakımdan acele etmeyin. Hastalığım da, rahatsızlığım da olduğunda ben haber ederim. Her şey yolunda. Geçirmiş olduğum rahatsızlık biraz zaman alıyor. Daha önce yüzüm daha çok eğriydi ama şimdi iyiye gidiyor. Zaman alıyor ama herhangi bir şey yok. Allah başka dert vermesin” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...