Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Aralık 2018 17:06

Fikret Orman: Kulüpler Birliği yayınladığı bildirinin arkasında

Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu. Orman "Kulüpler Birliği oy birliği ile metnin arkasında olduğunu ifade etti"

Fikret Orman: Kulüpler Birliği yayınladığı bildirinin arkasında
fikret orman,kulüpler birliği

Kulüpler Birliği ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bugün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklamalar yaptı. Orman, tartışma konusu olan bilidiri ile ilgili "Kulüper oy birliği ile metnin arkasında olduğunu" söyledi

 

Kimsenin Galatasaray'ın karşısında olmadğını söyleyen Orman "Büyük hatalar yapılan maçlar olmuştur. Her maçtan sonra cezalandırmaya dönersek, bu Türk hakemliğine zarar verir." dedi.

Fikret Orman, kulüplerden metin için imza ismetediklerinin altını çizerken "Kulüpler Birliği toplantılarında bir imza olur. Biz hiçbir kulüpten imza istemedik ki altına imza atmış olsun. Zaten 17 kulüp bunda mutabıktır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...