Tgrt Haber
19 Ağustos 2022 14:49 - Güncelleme : 19 Ağustos 2022 15:08

Filistin destekçisi Bella Hadid: Müslüman kültüründe büyümeyi çok isterdim

ABD'nin tanınan modellerinden Bella Hadid, Filistin’e ve Müslümanlara olan desteğiyle biliniyor. Filistin asıllı bir babanın kızı olan Bella Hadid, Müslüman kültüründe büyüyebilmeyi çok istediğini ve içindeki Filistinli’yi özlediğini ifade etti.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Filistin destekçisi Bella Hadid: Müslüman kültüründe büyümeyi çok isterdim
bella hadid,filistin,müslüman

Mohamed Hadid adında Filistinli bir emlak patronunun kızı olan Balla Hadid, Müslüman ve Filistin kültüründen uzak büyümenin kendisini üzdüğünü söyledi. Hadid, GQ dergisine verdiği bir röportajda, kendisi henüz 4 yaşındayken annesiyle babasının boşandığını bu nedenle Filistin’den ve Müslümanlık’tan uzaklaştığını belirtti.

Filistin destekçisi Bella Hadid: Müslüman kültüründe büyümeyi çok isterdim

DİZİDE MÜSLÜMAN BİR GENÇ KIZI CANLANDIRACAK

Filistin asıllı ABD’li ünlü model Bella Hadid ilk oyunculuk deneyimini yaşamaya hazırlanıyor. Ramy isimli dizide Müslüman bir genç kızı canlandıracak olan 25 yaşındaki Hadid, Filistin’e verdiği desteği sıklıkla dile getiriyor. Bella Hadid, rol alacağı dizinin setinde hediye edilen “Özgür Filistin” yazılı tişört için çok mutlu olduğunu ve duygulandığını söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti: “Müslüman kültüründe büyüyebilmeyi çok isterdim. Uzun süre içimdeki Filistinliyi çok özledim ve bu beni yalnızlığa itti”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...