Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Haziran 2021 10:35

Friends yıldızı James Michael Tyler 4. evre prostat kanseri

Efsane diziler arasında yer alan Friends dizisinde garson Gunther'i oynayan James Michael Tyler, dördüncü evre kanser olduğunu söyledi.

Friends yıldızı James Michael Tyler 4. evre prostat kanseri
friends,kanser

Geçtiğimiz ay, seneler sonra özel bölümü yayımlanan Friends dizisi oyuncularından James Michael Tyler, üzücü haberi verdi. Dizide Central Perk garsonu Gunther'e hayat veren ünlü isim, dördüncü evre prostat kanseri olduğunu açıkladı.  NBC'nin Today programına verdiği röportajda , 59 yaşındaki oyuncu, rutin bir fizik muayeneden sonra hastalığın Eylül 2018'de teşhis edildiğini söyledi.

Kanser, 2018'den bu yana oyuncunun kemiklerine yayıldı ve artık yürüyemiyor, Tyler, kemoterapi görüyor. Ünlü oyuncu, hastalığını şu sözlerle duyurdu:

 "O zamanlar 56 yaşındaydım ve prostata özgü antijen olan PSA tarandı. Bu oldukça yüksek bir rakamla geri geldi. Bu yüzden internete girdiğimde hemen anladım ve kan testimin ve kan tahlilimin sonuçlarını gördüğümde, belli ki orada oldukça yanlış bir şey vardı. Doktorum beni aradı ve 'Yarın gelmeniz gerekiyor çünkü prostatınızla oldukça ciddi bir sorununuz olabileceğinden şüpheleniyorum' dedi.''

Friends yıldızı James Michael Tyler 4. evre prostat kanseri

Tyler, pandemi nedeniyle bir testi yaptıramadığını ve bu esnada kanserin kemiklerine yayıldığını açıkladı. Ünlü isim, erkekleri bu kanser konusunda uyarmayı da ihmal etmedi, erken teşhise dikkat çekti.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Friends'in özel bölümüne Tyler, yalnızca görüntülü arama ile katılabilmişti. Gösteriye ilişkin de açıklama yapan Tyler, şunları söyledi:

''Dürüst olmak gerekirse hayatımın en unutulmaz 10 yılıydı. Daha iyi bir deneyim hayal edemezdim. Bütün bu adamlar harikaydı ve birlikte çalışmak bir zevkti. Çok, çok özel hissettim."

Tyler, neden özel bölüm yayımlandığında kanser olduğunu açıklamadığını ise şu sözlerle ifade etti:

"Bunun 'Ah, bu arada Gunther'ın kanseri var' gibi olmasını istemedim." 

Diğer oyuncuların teşhisini bildiğini de sözlerine ekledi. Tyler, "Ross'u oynayan David Schwimmer benimle Instagram üzerinden yazıştı. Yapımcılar farkındalar, uzun zamandır farkındalar." dedi.

 

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...