Tgrt Haber
02 Eylül 2018 17:00

Fulden Uras'tan kötü haber

10 senede 11 kez ameliyat olan Fulden Uras'a, rutin kontrolleri için gittiği hastanede meme kanseri teşhisi koyuldu. Şarkıcı, "Sağ göğsümün tamamı, sol göğsümün bir kısmı alınacak. Benim için dua edin" dedi.

Fulden Uras'tan kötü haber
fulden uras

Fulden Uras, göğsündeki kitleler yüzünden zor günler geçiriyor. 10 senede 11 kere ameliyat olan Fulden Uras'a rutin kontrol kontrolleri için gittiği hastanede meme kanseri teşhisi konuldu. Bıçak altına yatacak olan şarkıcı, "Sağ göğsümün tamamı, sol göğsümün bir kısmı alınacak. Benim için dua edin." dedi.

Şarkıcı sosyal medya hesabından hastalık sürecini ve yaşadığı zorluğu şu sözlerle dile getirdi:

'BÜYÜK BİR AMELİYATA GİRECEĞİM DUALARINIZI BEKLERİM'

"Bu bir emar görüntüsü... Çoğu kadının kabusu. Korktuğu yüzünden çektirmeye çekindiği, bazen çok geç kaldığı bir emar görüntüsü . Yaklaşık 10 senedir 8 sağ meme 3 sol meme olmak üzere 11 ameliyat geçirdiğim kendi emarım bu gördüğünüz. Pazartesi günü saat 14 sıralarında her iki meme de de görünen kitlelerimden kurtulacağım. Çok geciktirdim, çok erteledim taa ki bıçak kemiğe dayanana kadar. Yine de şükrediyorum dönülmez bir yerde değilim. Herkes yanımda kardeşlerim, dostlarım, kardeş yerine koyduklarım, canım kadar sevdiğim 12 senelik hayat arkadaşım büyük destekler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...