Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Temmuz 2022 09:34 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 09:48

Game Of Thrones dizisinin tek 'Türk aktörü'nden Kuşadası'na övgü dolu sözler

Dünyada büyük ilgi gören ‘Game Of Thrones’ dizisinde rol alan Kıbrıs asıllı ünlü İngiliz oyuncu Tamer Hassan, Kuşadası'na övgüler yağdırdı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
İngiliz oyuncu Tamer Hassan Game Of Thrones haricinde  Hollywood filmlerinde de rol aldı.
Game Of Thrones,Tamer Hassan,Kıbrıs
İngiliz oyuncu Tamer Hassan Game Of Thrones haricinde Hollywood filmlerinde de rol aldı.

Taht oyunlarını konu alan fantastik türündeki ‘Game Of Thrones’ dizisinin bir oyuncusu Türkiye’ye övgüler yağdırdı. Hollywood filminde oynayan tek Türk aktör olan Kıbrıs asıllı ünlü İngiliz oyuncu Tamer Hassan, sosyal medya hesabında yayımladığı bir video ile Kuşadası’ndan övgü dolu sözlerle bahsetti. Hassan videosunda, “Dünyanın her yerine tatil için gittim. 3 yıl önce de Kuşadası’na gelmiştim. Bu gelişimde çok değişmiş gördüm, hayran kaldım” dedi.

ÇOK DEĞİŞİKLİKLER OLMUŞ

Kıbrıs asıllı ünlü İngiliz oyuncu Tamer Hassan, “Kuşadası’na 2. kez gelişim. Bundan 3 yıl önce de hem tatil hem de iş seyahati için Türkiye'ye gelmiştim. Kız kardeşim de Kuşadası’nda yaşıyor. Daha önce de hayran kaldığım yeri ziyaret etmek istedim. Fakat 3 yıl önceki gelmiş olduğum yerde çok değişikler olmuş. Kız kardeşime bu kadar güzelleşmesinin sebebi nedir dediğimde, 'Belediye Başkanımız Ömer Günel çok çalışıyor, onun sayesinde' dedi. Ben de sosyal medya hesabımdan kendisine ufak bir teşekkür videosu yayınladım. İnşallah bir daha ki ziyaretimde kendisini makamında ziyaret ederek teşekkürlerimi yüzüne karşı edeceğim” dedi.

Game Of Thrones dizisinin tek 'Türk aktörü'nden Kuşadası'na övgü dolu sözlerGame Of Thrones dizisinin tek 'Türk aktörü'nden Kuşadası'na övgü dolu sözler

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
tahir20 Aralık 2018 16:42

Zaten yoksunuz. Senika ağalığı hoşunuza gidiyor.

Sonraki Haber Yükleniyor...