Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Şubat 2014 11:38

Gamze Cengiz, 'Müzeyyen Senar, düne göre daha iyi'

Özel Bodrum Hastanesi Dahiliye Uzmanı Gamze Cengiz, Müzeyyen Senar'ın sağlık durumunun düne göre daha iyi olduğunu söyledi.

Gamze Cengiz, 'Müzeyyen Senar, düne göre daha iyi'
Müzeyyen Senar'ın sağlık durumu, 'Müzeyyen Senar'ın son durumu, 'Müzeyyen Senar hastanede,

Bodrum'da geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar'ın tedavisine devam edildiği bildirildi. Yüksek ateş şikayetiyle 17 Şubat tarihinde Özel Bodrum Hastanesine kaldırılan Türk müziğinin efsane ismi Müzeyyen Senar’ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Senar'ın doktoru Özel Bodrum Hastanesi Dahiliye Uzmanı Gamze Cengiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Senar'ın sağlık durumunun düne göre daha iyi olduğunu söyledi.
Cengiz, şöyle konuştu: "Ancak sırtındaki apseyi boşalttığımız ilk gün idrar yolu enfeksiyonu da tespit etmiştik. Her ikisinin de tedavisi şu an sürüyor. Kan basıncı hala biraz düşük seyrediyor. Tansiyonunu ilaç ve sıvıyla destekliyoruz. Bu nedenle Müzeyyen Hanımı, tansiyonu düzelene ve ilaç desteğine ihtiyaç kalmayana kadar hastanemizde izlemeye devam edeceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...