Tgrt Haber
02 Haziran 2022 09:26 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 12:12

Dünyanın gündemine bomba gibi düşen Gerard Pique-Shakira iddiası

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, futbolcu sevgilisi Gerard Pique'yi başka bir kadınla yakaladığı ve ayrılma kararı aldığı iddiası dünyanın gündemine bomba gibi oturdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: El Periodico
Dünyanın gündemine bomba gibi düşen Gerard Pique-Shakira iddiası
Barcelona,Shakira,Gerard Pique

İspanyol ekiplerinden Barcelona'nın yıldızlarından Gerard Pique ile müzik dünyasının yıldız ismi Shakira olan ilişkisinin biteceği iddiası dünyanın gündemine bomba gibi düştü. İspanya basınından El Periodico'nun ortaya attığı iddiadan sonra gündem olan olay anlaşılıyorki iki yıldızdan net bir açıklama gelmediği sürece uzun süre konuşulacak.

SHAKİRA'YI ALDATTI

El Periodico'da yer alan haberde, Shakira eve geldiği sırada Gerard Pique'yi başka bir kadınla ilişki yaşarken yakaladığı iddia edildi. 9 ve 7 yaşlarında iki çocuğu olan çiftin ayrılacağı belirtildi.

"BEN MASUMUM"

Pique ise 'Ben masumum' diyerek kendisini savundu. Gerard Pique'nin Barselona'daki eski dairesinde kaldığı ve ilişkilerinde bir problem yaşandığını yazdı.

EVLİLİK KARARI ALMAK İSTEMEMİŞLERDİ

Gerard Pique evlilik olmaması fikrinin Shakira'ya ait olduğunu belirterek şunları söylemişti:

"Şu anki halimizi seviyorum. Dokuz ve yedi yaşında iki çocuğumuz var. Bir çift olarak iyi anlaşıyoruz. Evlenmemize gerek yok, sorun değil."

Kaynak: El Periodico
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...