Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 May 2017 14:19

Gizem Karaca nişanlandı!

Yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşayan Gizem Karaca-Kemal Ekmekçi çifti, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Gizem Karaca nişanlandı!
gizem karaca,

Oyuncu Gizem Karaca ile sevgilisi Kemal Ekmekçi, dün Yeniköy’de yakın çevrelerinin katıldığı törenle nişanlandılar.Yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşayan Gizem Karaca-Kemal Ekmekçi çifti, evlilik yolunda ilk adımı attı.Nişan öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan güzel oyuncu, Muğla'da 'Güzel Köylü' dizisinin çekimleri sırasında tanıştıklarını ifade ederek, "Güzel bir başlangıç oldu bizim için Şimdi ciddi adımlar atma zamanı” dedi.Düğün tarihinin netlik kazanmadığını vurgulayan Gizem Karaca, "Bodrum'da yaz düğünü olacak ama tarihi henüz belli değil" ifadelerini kullandı.
 Kız isteme töreninde tuzlu kahvenin yanında turşu da yediğini belirten Kemal Ekmekçi, "Ben turşu yiyemiyorum, o yüzden Gizem aşkımı ispatlamak için tuzlu kahvenin yanında bana turşu da yedirdi" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...